4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Groot deelnemersveld tijdens De Haere Triatlon Vroomshoop

Komende zaterdag 17 september is er weer volop sportieve strijd in Twenterand tijdens de achtste De Haere Triatlon Vroomshoop. Met een record aantal deelnemers: ruim 700 atleten zullen aan de start verschijnen.
Over diverse afstanden wordt volop gezwommen (in het 50-meter buitenbad van De Zandstuve aan de Hammerweg), gefietst en hardgelopen in en om Vroomshoop.

Nieuw dit jaar is de finale dag van de Schuiteman tweede Divisie Noord, hierbij zullen vele heren en dames in teamverband tegen elkaar stijden. En de wisselbeker van de Rabo scholenbokaal gaat dit jaar misschien naar een andere school (vorig jaar gewonnen door een team van de Oranjeschool). Totaal hebben meer dan 100 jeugdsporters zich aangemeld om als team of individueel mee te doen. Ook op de andere afstanden (kwart en achtste) zijn weer vele aanmeldingen uit diverse delen van het land gekomen.

Het bestuur is vooral de afgelopen maanden achter de schermen druk geweest. Momenteel wordt in het dorp steeds meer zichtbaar: trainende dorpsgenoten en niet te vergeten de opbouw door vele vrijwilligers. Er zullen gedurende de week al dranghekken worden rondgebracht om de deelnemers zaterdag veilig op het afgezette parcours te kunnen laten sporten.
Weer vele sponsoren ondersteunen het evenement, zowel financieel als in natura. Ook de vrijwilligers staan weer klaar om de handen uit de mouwen te steken. De organisatie is heel blij met deze trouwe groep Twenteranders!!

Komt u zaterdag meegenieten van het evenement?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›