4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Rally

Eurol Hellendoorn Rally rechtstreeks te volgen via Delta FM - 105.3

Foto: www.annauf.nl

In het weekend van vrijdag 16 en zaterdag 17 september wordt voor de 35ste keer de Eurol Hellendoorn Rally verreden. Vanzelfsprekend zal de Twenterandse omroep Delta FM deze rally live uitzenden op de radio. Via de etherfrequentie 105.3 FM, kabel 104.1 én internetstream, zodat ook via de smartphone of tablet/iPad de laatste updates uit de rallywedstrijd te volgen zijn.

De rally wordt al sinds 1993 rechtstreeks en integraal door Delta FM op de radio gebracht met de radiocyclus ‘Rallyradio 105.3 FM”. De lokale omroep was hiermee de eerste in Nederland. Ook dit keer zal vanaf vrijdag 17.00 uur tot en met zaterdag ± 21.00 uur volop rallynieuws gebracht worden en de muziek is daarop afgestemd.

Delta FM doet tijdens de gehele rally, van voor de start tot na de finish, rechtstreeks verslag. In het parcours zijn per klassementsproef drie verslaggevers ter plekke die de rallyrijders uit de top van het klassement volgen tot het einde van de proef. De finishtijden worden altijd als eerste bekend gemaakt via Rallyradio.

Naast de wedstrijd zijn er interviews te beluisteren met de rallyrijders zowel uit de top van het klassement als de regionale favorieten tijdens de hergroeperingen of één der klassementsproeven. Rallyradio wordt sinds jaar en dag gepresenteerd door Mark Paters en Marcus Elzinga. Zo ook dit keer.

Jaarlijks hoogtepunt van Nederlandse rally’s
De Eurol Hellendoorn Rally wordt verreden in twee etappes. De eerste etappe is vrijdag 16 september en start op de Luttenbergring om 19.16 uur. Vrijdagavond is altijd spectaculair omdat er grotendeels in het donker wordt gereden.
Zaterdag 17 september, de tweede etappe, gaan de rallyrijders ’s ochtends al vroeg op pad met onder meer klassementsproeven rond Notter, Almelo, Hellendoorn en Den Ham. De voor Twenterand interessante ‘Hellendoorn-Den Ham-proef’ wordt drie keer verreden, om 10.23 uur, 13.21 uur en 16.04 uur

Het totaal aantal af te leggen kilometers is 214 verdeelt over 14 klassementsproeven.
DE EUROL HELLENDOORN RALLY IS TE VOLGEN VIA DEZE STREAM


Foto: Annauf.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›