4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

G-voetbal Twenterand zoekt vrijwilligers!

G-voetbal Twenterand zoekt vrijwilligers, die in het voor- en najaarsseizoen, een G-team ondersteunen bij de reguliere trainingen, wedstrijden en andere activiteiten. De G-teams trainen één keer per week een uur op vrijdagavond en spelen competitie in de regio op zaterdagen (van februari tot mei / van september tot december).

Je komt een enthousiast en ervaren begeleidingsteam versterken. Het is een pré als je als begeleider invoelend bent en dat je consequent handelt. Affiniteit met de doelgroep is fijn maar niet noodzakelijk. En wij bieden je een leerzame en prettige ervaring.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met John Schumer (06 – 50604824) of Jorrit Wieringa (jorritwieringa@hotmail.com).

Wat is G-voetbal?
G-voetbal is voetbal voor mensen met een beperking. Door te voetballen, kunnen ze sporten en doen ze mee in een voetbalvereniging.
Er wordt getraind en er worden wedstrijden gespeeld. Bij G-voetbal gaat alles zoveel mogelijk zoals het ook bij andere teams gaat, maar er is wel iets meer ‘speciale’ aandacht. De trainers en leiders zijn vrijwilligers met affiniteit met voetbal èn met de doelgroep.

Het uitgangspunt van G-voetbal is: normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.
Met dit motto hebben vv DOS’37 en vv DETO Twenterand uit Vriezenveen, begin 2014 de armen ineen gesloten. Beide verenigingen hadden de wens om G-voetbal aan te gaan bieden. De samenwerking tussen beide verenigingen blijkt een groot succes. G-Voetbal Twenterand was een feit!

Het doel
Wat willen we bereiken met G-voetbal? Het doel is de integratie van kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking in onze maatschappij. Het moet vanzelfsprekend zijn dat ze meedoen. Het G-voetbal wil bijdragen aan:
1. een positieve fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen met een beperking;
2. integratie van kinderen met een beperking in onze maatschappij.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›