4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Begeleiding in training voor De Haere Triatlon Vroomshoop.

Om het meedoen aan de triatlon Vroomshoop laagdrempelig te maken, is een sportief samenwerkingsverband opgestart tussen De Haere Fysiotherapiepraktijk en Zorgsaam Twenterand / Wat Beweegt Jou vanuit het project “Samenwerkend sportief Vroomshoop voor een plezierige leefstijl. Zie ook http://www.zorgsaamtwenterand.nl/informatieadvies/projecten/samenwerkend-sportief-vroomshoop-voor-eenplezierige-leefstijl/.


Als bestuur van de triatlon zijn we zeer trots dat zowel in 2016 als in 2017 begeleide training wordt aangeboden aan jeugd tussen 13 en 18 jaar. Deze training is bedoeld voor jongeren die wel graag zouden willen sporten, maar de stap om zomaar in te schrijven voor de triatlon dan te groot vinden (dit kan onder andere zijn vanuit financieel oogpunt, qua uithoudingsvermogen of sportieve uitrusting). Door gebruik te maken van professionele begeleiding en financiële ondersteuning (sponsoring) kan die droom toch voor een groep jeugdigen waar gemaakt worden.

Wat houdt het precies in?
Je krijgt begeleiding in de training in hardlopen, fietsen en zwemmen; de drie onderdelen van de triatlon. Tijdens de triatlon in september 2016 en/of 2017 doe je de onderdelen zelf of je vormt een team met één of twee andere deelnemers, zodat je niet alle onderdelen zelf hoeft te doen.
Na opgave bij Stef Lamberink volgt een intake gesprek. Na serieuze aanmelding wordt een fitheidstest afgenomen bij De Haere in Vroomshoop. Daarna wordt een professionele begeleiding gestart onder supervisie van De Haere en Zorgsaam Twenterand. Je ontvangt een GRATIS starterspakket kleding en de training is ook gratis. Ook het inschrijfgeld voor de triatlon wordt gesponsord. Het kost je dus niets, alleen tijd. Ga je de uitdaging aan?

Je kan kiezen uit de afstand van de jeugdtriatlon (100 m zwemmen, 6 km fietsen, 1 km hardlopen) of de achtste triatlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen).

Informatie over de sportbegeleiding kun je verkrijgen via Stef Lamberink van Zorgsaamtwenterand (slamberink@zorgsaamtwenterand.nl / 06 - 1078 2238).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›