4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Skeeleren

Uitdagende toertocht Skeelerclub Twenterand

Zaterdag 25 juni organiseert Skeelerclub Twenterand haar jaarlijkse 100 km skeelertoertocht.

De skeelerclub, onderdeel van Skeeler- & wielerclub Twenterand, heeft een drukke, maar gezellige voorbereidingstijd achter de rug. “Vergunningen, verkeersregelaars, catering, het is maar een greep uit de vele zaken die je moet regelen voor een officiële KNSB toertocht”, aldus Jan Valk namens de organiserende club. “Deze week worden de puntjes op de i gezet, zodat er zaterdag 25 juni weer een prachtige, volledig geveegde route van 100 km klaar ligt.”

De hele tocht wordt in een gesloten peloton gereden met een gemiddelde snelheid van ca. 21 kilometer per uur. Het peloton wordt begeleid door een geluidswagen, verkeersregelaars op motoren en fietsen, voorfietsers en een bezemwagen. “Prachtig om te zien én om aan mee te doen” aldus Jan Valk.

De route gaat door Twente en de Vechtstreek en vormt een mooie uitdaging voor de deelnemers die doorgaans uit alle delen van het land op het evenement af komen. Deelnemers die 100km te ver vinden, kunnen via een sluiproute ook na 25, 50 of 75 km finishen bij de skeelerbaan aan de Geesterenseweg 11 in Vriezenveen. Ook wordt er een kidstour verreden over een afstand van
ca. 20 km.

Inschrijven kan vooraf via www.schaatsen.nl of op de dag zelf bij de skeelerbaan vanaf 8.30 uur.
De kidstour start om 9.15 uur en de senioren vertrekken om 9.30 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›