4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Volleyballen in Westerhaar

Volleybalvereniging Medusa uit Vroomshoop gaat op de dinsdagavond met haar Dames 2 team trainen in de Klaampe in Westerhaar; Omdat er in Sporthal Het Punt geen ruimte meer is om vroeg in de avond te trainen heeft Medusa besloten om uit te wijken. Met name voor de jongere speelsters is het niet wenselijk om te laat op de avond te trainen.

De trainingen in Westerhaar bieden ook de mogelijkheid voor de inwoners van Westerhaar om (weer) te gaan volleyballen. Het Dames 2 team van Medusa speelt het komende seizoen in de derde Klasse en men is op zoek naar uitbreiding/versterking voor het team. Meisjes en of dames, liefst met competitie-ervaring, die (weer) willen volleyballen kunnen op de dinsdagavonden langskomen in de Klaampe en kunnen een aantal keren meetrainen om te zien of het wat voor hen is.

De eerste volleybaltraining in de Klaampe is op dinsdag 24 mei aanstaande. Er wordt getraind van 18:30 tot 20:00 uur.

Verder wordt er gekeken of er genoeg animo is om een Heren-team samen te stellen en zijn er plannen om het mini-volleybal (kinderen tot ±10 jaar) in Westerhaar te organiseren. Voor meer informatie: tc@medusavroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›