4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

Seizoensopening ‘De Ballentocht MTB’ Wielerclub Twenterand

Op zaterdag 2 april werd het nieuwe wielerseizoen MTB van Wielerclub Twenterand geopend. De opening bestond uit een verassingstocht gevolgd door een hapje en drankje!

Zo’n 35 ‘bikers’ verzamelden zich om 14.00 uur bij de Grote Kerk in Vriezenveen. Voor vertrek werden de fietsregels nog even doorgenomen met een ieder door gediplomeerd MTB trainer Robert van Wijk. De groep werd opgedeeld in 3 groepen met in elke groep voorfietsers.

De tocht ging niet naar Wierden waar de Wielerclub Twenterand het onderhoud van de MTB route verzorgt, maar naar Hellendoorn. Daar werden diverse oefeningen gedaan en is tevens een deel van de nieuwe paarse route gefietst. Daarna werd er weer rustig koers gezet naar Vriezenveen. Bij het Wapen van Vriezenveen werd door het Wapen en arbodienst mkbasics.nl een gehaktbal en een drankje aangeboden.

Donderdag 7 april start de training MTB voor de heren (alle groepen) en op dinsdag 12 april voor de dames. De trainingen zijn wekelijks en technisch van aard waardoor je beter leert fietsen. Voor alles geldt dat er om 18.30 uur bij de Grote Kerk te Vriezenveen wordt vertrokken. Nog geen lid? Geen probleem, sluit gewoon op een van de avonden aan om een keer mee te fietsen. Meld je vooraf wel even bij de trainer.

Voor slechts 52 euro per jaar ben je lid van de Wielerclub Twenterand en automatisch NTFU lid. Dat laatste biedt je clubkleding tegen kostprijs, korting bij alle fietstochten in Nederland, een verzekerde fiets en 6x per jaar het blad Fiets op je deurmat. Lidmaatschap van de wielerclub biedt je tevens voordeel bij diverse sportscholen en bedrijven in Twenterand.

Daarnaast organiseert de Wielerclub diverse activiteiten gedurende jaar startend met de Nieuwjaars borrel en eindigend met een eindejaar BBQ. Dit jaar staan diverse evenementen op het programma waaronder de Gerben Lowik Classic op 9 juli.

Wil je meer informatie over de wielerclub neem een kijkje op onze website (swctwenterand.nl), Facebookpagina (wctwenterand) of via info@swctwenterand.nl.
Skeeler- & Wielerclub Twenterand is op TWITTER te volgen via @sctwente en op Facebook via www.facebook.com/skeelerclubtwenterand en www.facebook.com/wctwenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›