4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Skeeleren

Informatieavond Skeelerclub Twenterand

Op maandag 21 maart organiseert Skeeler- & Wielerclub Twenterand een informatieavond over de skeelerclub. Tijdens deze informatieavond worden leden, potentiele leden en geïnteresseerden geïnformeerd over het programma van 2016.

Jan Valk zal als aanspreekpunt van de senioren stilstaan bij de trainingsdagen, de opbouw van de trainingen, de verschillende groepen en de evenementen van de club in het komende jaar.

Bertil Weijers zal namens het jeugdbestuur stilstaan bij de opzet van de trainingen voor de jeugd en de verschillende groepen. Ook de trainingsavonden, de duur van de training, het niveau en de intensiviteit: het zal allemaal aan de orde komen.

Natuurlijk zal er tevens stilgestaan worden bij het de eigen toertocht van de Skeelerclub op 25 juni en het bezoek aan diverse tochten in het land waaronder de 24kika ‘skaten tegen kanker’ op 2 en 3 September.

Ook wordt stilgestaan bij de voordelen van het lidmaatschap. Ook wordt aandacht besteed aan de kosten van het lidmaatschap en de overige ledenvoordelen zoals bijvoorbeeld korting bij middenstanders.

De toegang en een kop koffie/ thee is gratis, dus graag tot ziens in het clubgebouw bij De Eendracht aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen. We starten om 19uur en het duurt ongeveer een uur.

Natuurlijk zijn er ook nog loten te koop van de clubactie die afgelopen zaterdag gestart is en waarvan op 24 september de verkoop eindigt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›