4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

Informatieavond Wielerclub Twenterand

Op maandag 14 maart organiseert Skeeler- & Wielerclub Twenterand een informatieavond over de wielerclub. Tijdens deze informatieavond worden leden, potentiele leden en geïnteresseerden geïnformeerd over het programma van 2016.

Wilfred Strijk zal als aanspreekpunt van de wielrenners stilstaan bij de trainingsdagen, de opbouw van de trainingen, de groepen en snelheden tijdens de training alsook het fietsen in groepen onder aanvoering van wegkapteins. Dit voor zowel de heren als de dames die elk in eigen groepen fietsen.

Robert van Wijk zal stilstaan bij de opzet van MTB trainingen voor zowel de dames als de heren. Elk in aparte groepen. De trainingsavonden, de trainingsopzet, de duur van de training, het niveau en de intensiviteit: het zal allemaal aan de orde komen.

Natuurlijk zal er tevens stilgestaan worden bij het grootste evenement van de Wielerclub: de Gerben Lowik Classic die dit jaar voor de tweede keer op rij wordt georganiseerd. Daarnaast zal ook stil worden gestaan bij een nieuw evenement: de 2 daagse om het IJsselmeer.

Ook wordt stilgestaan bij de voordelen van het lidmaatschap voor iemand die frequent op de wielrenner en/of MTB fietst. Concreet wordt dan ingegaan op de fietsverzekering die inbegrepen is bij het lidmaatschap en wat deze exact inhoud. Ook wordt aandacht besteed aan de kosten van het lidmaatschap en de overige ledenvoordelen zoals bijvoorbeeld korting bij middenstanders.

De toegang en een kop koffie is gratis, dus graag tot ziens in het clubgebouw bij De Eendracht aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen. We starten om 19 uur en het duurt ongeveer een uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›