4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Triatlon Vroomshoop derde zaterdag in september

De datum voor de triatlon in Vroomshoop is bekend: in 2016 wordt het de derde zaterdag in september – 17 september dus. Voorgaande jaren was het steeds de eerste zaterdag van september maar om organisatorische redenen wordt daar dit jaar van afgeweken.

Een voordeel van deze latere datum is dat het evenement nu niet samenvalt met de strongmanrun en strongsisterrun. Het bestuur hoopt daardoor dit jaar nog meer regionale sporters naar de triatlon te kunnen trekken.

Dankzij het harde werken van het bestuur en alle vrijwilligers, de constante support van sponsoren - zoals De Haere, Hein Heun, RABO bank en vele andere (locale) ondernemers - is er dit jaar een extra wedstrijd toegevoegd. In de editie van 2016 de primeur als gastheer van de NTB finale tweede Divisie regio Noord. Daar is bestuur van de triatlon best trots op.

De inschrijving voor de triatlon opent volgens traditie op 1 februari 2016. Inschrijven kan via www.dehaeretriatlonvroomshoop.nl of via de NTB (www.ntbinschrijvingen.nl). Hierover binnenkort meer.

Nu al nieuwsgierig: kijk op de website www.dehaeretriatlonvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›