4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

Grote spinningmarathon bij de Sportfabriek

De eerste wielerklassiekers worden pas in het voorjaar verreden, maar toch wordt er al volop gefietst. Maar liefst drie tot vier keer per week spinnen, mountainbiken en wielrennen de leden van Team Vriezenveens Verzet. Weer of geen weer, dat moet gezegd worden; alles voor het goede doel.

De vriendengroep bereidt zich namelijk voor op 2 juni, de dag waarop zij meedoen aan Alpe d’HuZes (beklimming Alpe d’Huez). Daarmee leveren de Vriezenveners een bijdrage aan belangrijk onderzoek naar kanker en haar behandelmogelijkheden.

Iedereen heeft direct of indirect wel te maken gehad met deze ziekte. Ieder van de vijf teamleden fiets de berg dan ook op met zijn eigen motivatie. Om dit initiatief kracht bij te zetten, houdt Team Vriezenveens Verzet, in samenwerking met De Sportfabriek, op zaterdag 6 februari een grote spinningmarathon. Acht uur lang fietsen, voor het goede doel. Er zijn in totaal 50 fietsen per uur beschikbaar gesteld ten behoeve van de spinningsmarathon. Dus in totaal 400 plaatsen verdeeld over 8 uur.

Locatie: De Sportfabriek, Bedrijfsweg 17, 7671 EG Vriezenveen
Datum: zaterdag 6 februari van 10.00 uur tot 18.00 uur
Deelname: aanmelden via vriezenveensverzet@gmail.com of bij De Sportfabriek
Bijdrage: 10,- euro per fiets per uur (contant betalen op de dag zelf)
Programma: 50 fietsen per uur beschikbaar (50 minuten fietsen - 10 minuten pauze - 15 minuten voor aanvang aanwezig)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›