4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Zaterdag 16 januari derde Step One Lageveldloop

Aanstaande zaterdag, 16 januari, vindt alweer de derde Lageveldloop van dit seizoen plaats.
De Lageveldloop wordt als sinds 2011 georganiseerd door AV Twenterand op het mooie recreatiepark het Lageveld. Het parcours is vrijwel geheel onverhard en gaat over heuvelachige bospaden, mooie stukken heide en uitdagende stukken strand. Het is zeker geen makkelijke cross, maar een mooie uitdaging voor zowel beginnende als geoefende hardlopers. Begin het jaar sportief en doe mee!

Competitiestanden
Deze zaterdag wordt het extra spannend voor de competitielopers, want wie gaat er straks met de prijzen vandoor? De beste drie tijden (uit vier) tellen mee voor de competiestand.
Bij de 5 kilometer staat Hilco Huisjes bovenaan bij de mannen senioren, bij de mannen 40+ Hendri Schipper en mannen 50+ Lucien Perizonius. Bij de dames gaat Jorina Braamhaar aan kop bij de senioren. Yvonne Meijer is tot nu toe de allersnelst dame en staat in haar categorie (35+). bovenaan. Mariet Drinhuyzen staat bovenaan bij de 45 plussers.
Op de 10 kilometer neemt Danny Koppelman duidelijk de leiding bij de senioren. Mark Saathof staat bij de mannen 40+ en Robert Blokzijl bij de mannen 50+ bovenaan.
Bij de dames senioren neemt Lisanne Tijink en Vanessa Lorkeers neemt de leiding bij de dames 35+. Uiteraard kan er na 16 januari nog van alles veranderen in de competitiestand!

Tijden
Om 13.00 uur wordt er gestart met de 10 kilometer, vervolgens is om 14.10 uur de 1200m kidsrun, om 14.20 uur de 2,5 kilometer en tot slot om 14.45 uur de 5 kilometer.

Versnapering
Na afloop van de wedstrijd worden de lopers getrakteerd op een heerlijke versnapering. Inmiddels is het traditie geworden dat er bij één van de lopen in de wintermaanden een extraatje wordt aangeboden. Na afloop krijgen deelenemers bij inlevering van hun startnummer een heerlijke stamppot uit eigen keuken! Al maanden begint commissielid Jan met de voorbereidingen en het resultaat is altijd om te smullen! Zorg dus dat je erbij bent!
Ook aan de toeschouwers is gedacht, in de verwarmde tent kan men tegen een kleine vergoeding diverse versnaperingen kopen.

De laatste Step One Lageveldloop is op zaterdag 12 maart en dan zal ook de competitie worden afgesloten, met de competitieprijzen.
Daarnaast zal dan ook de winnaar van de waardebon van € 100,- (te besteden bij Step One) bekend gemaakt worden.

Overige informatie is te vinden op de website: www.lageveldlopen.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›