4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Tweede editie sport- en spelmiddag bij Sporthal Het Punt

Na een zeer geslaagde eerste editie zal er in de herfstvakantie opnieuw een sport- en spelmiddag worden georganiseerd in Sporthal Het Punt. De sport- en spelmiddag is op donderdag 22 oktober a.s. en alle kinderen van 8 – 12 jaar uit de gemeente Twenterand kunnen hieraan deelnemen. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen voor 3 euro per kind zich helemaal uitleven met allerlei sportieve activiteiten. De entreeprijs is inclusief wat drinken.

Dit is de tweede editie van de sport- en spelmiddag in Sporthal Het Punt. Het belooft opnieuw weer een gezellige en sportieve middag voor kinderen te worden waarbij het spelenderwijs bewegen centraal staat. Van trampoline springen tot balspelen, er is voor elke leeftijd iets te doen. Kinderen hoeven zich niet van te voren op te geven maar kunnen gewoon op donderdag om 13.00 uur met gymkleding en –schoenen zich melden bij Peter Vrielink van Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat 2-4 in Vroomshoop.

Tijdens de herfstvakantie kan de Sporthal in Het Punt voor meerdere doelen gebruikt worden omdat schoolkinderen en sportverenigingen er in deze periode geen/minder gebruik van maken. Een van deze doelen is de sport- en spelmiddag. Wilt u weten wat de verdere mogelijkheden zijn, neemt u dan contact op met Peter Vrielink (medewerker Beheer & Exploitatie Sport), telefoon 06 8687 7112.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›