4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Skeeleren

Gratis skeeler- & MTB clinics voor jong & oud

Op zaterdag 30 mei tijdens de open dag van ijsdracht de Eendracht verzorgt skeeler- & wielerclub Twenterand gratis clinics voor geïnteresseerden: jong en oud!
Vanaf 14.00 uur start elk half uur een training door ervaren trainers op skeelers en of een mountainbike. De laatste clinic start om 16.00 uur. De skeeler- & wielerclub staat daar met een stand waar je je op kunt geven om een leuke ervaring op te doen. Op deze stand zijn ook diverse producten te zien.

Voor het skeeleren zijn er diverse skeelers aanwezig bij de club alsook de verplichte helm. Natuurlijk zijn er ook hand-, elleboog- en kniebeschermers aanwezig. Heb je echter zelf skeelers dan mag je die natuurlijk meenemen. In de korte introductiecursus staan we stil bij hoe je snel veilig op de skeelers vooruit komt. Inclusief het remmen natuurlijk.

Onze ervaren MTB trainer heeft een beperkt aantal fietsen tot zijn beschikking waarop hij geïnteresseerden kan laten zien wat controle over de fiets inhoudt. Niet hard en onbenullig, maar beheerst en behendig. Dit zijn de trainingen waar op facebook de club om wordt geroemd. Heb je een eigen fiets en helm: vooral meenemen!

Graag tot zaterdag aan de geesterenseweg 11 te Vriezenveen bij de Eendracht!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›