4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Jeffrey Steen sneldamkampioen Overijssel

Voorgrond van links naar rechts: Willem Fokkert, Jeffrey Steen
Achtergrond van links naar rechts: Bert Aalberts, Gerbrand Hessing, Alex Nopp

Op zaterdag 25 april werd in Almelo het Overijssels sneldamkampioenschap gespeeld. In drie categorieën streden de 25 deelnemers om de ereplaatsen.
Damclub Witte van Moort was met acht leden goed vertegenwoordigd op het kampioenschap. In Categorie C was Jeffrey Steen heer en meester met slechts twee remises en negen overwinningen wist hij de titel voor zich op te eisen. Roelof Schippers eindigde als vierde, Willem Fokkert als achtste en Koert Meuleman als tiende.

In Categorie B waren werd het een spannende strijd. Jeroen Schokker en Alex Noppers eindigden op een gedeeld tweede plaats samen met Niels Meijer uit Borne. Jonathan Wilbrink uit Enschede werd kampioen. In de barrage om de tweede derde en vierde plek was Niels Meijer de sterkste voor Alex Noppers en Jeroen Schokker.

In Categorie A werd Michel Stempher uit Kampen kampioen. Gerbrand Hessing eindigde op gepaste afstand op de tweede plaats. Bert Aalberts completeerde het podium.
Op zaterdag 13 juni wordt het Nederlands kampioenschap sneldammen gespeeld. Jeffrey Steen, Roelof Schippers, Alex Noppers en Gerbrand Hessing zullen daar de eer van damclub Witte van Moort proberen hoog te houden.

Voorgrond van links naar rechts: Willem Fokkert, Jeffrey Steen
Achtergrond van links naar rechts: Bert Aalberts, Gerbrand Hessing, Alex Noppers, Jeroen Schokker, Roelof Schippers en Koert Meuleman.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›