4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Majorette “De Harmonie Vroomshoop” op zoek naar nieuwe leden

Op vrijdag 17 april organiseert de majorette een openbare kijk/proefles.
Ben je 5 jaar of ouder, en vind je het leuk om met dans bezig te zijn? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen bij de majorette!
Je kunt dan kijken en ervaren dat majorette een ware sport is geworden. Majorette is een sport waarin gewerkt wordt met de baton tijdens dansoefeningen op muziek. Eigenlijk kun je majorette het beste omschrijven als een combinatie van turnen, ballet en ritmische gymnastiek.

Op dit moment is de majorette een bloeiende groep. Deze groep bestaat momenteel uit 35 leden in de leeftijd van 5 tot 25 jaar onderverdeeld in 3 teams. Omdat wij nu in het sportgedeelte van het activiteitencentrum "Het Punt" de mogelijkheid hebben om een nieuw team op te starten. Zijn wij opzoek naar nieuwe enthousiaste leden.
Iedere vrijdagavond trainen de teams onder leiding van instructrices Melanie van Dijk en Iris Jansen. Tijdens deze trainingen leer je baton- en danstechnieken. Het gebruik van de baton en de danstechnieken
op het ritme van verschillende soorten muziek maakt majorette zo mooi en interessant om te zien.

Het deelnemen aan concoursen is een onderdeel van onze sport. Ook hierin doet de majorette Vroomshoop het erg goed. Zo is er van onze vereniging een solist naar de voorronde van het NK in Den Haag geweest, en is team C met hun accessoires show naar het NK in Almere geweest ze behaalden hier een mooie tweede plaats.
Daarnaast komen we van veel concoursen thuis met verschillende medailles.

"De Harmonie Vroomshoop" heeft naast de majorette, ook een muziekopleiding, een orkest en Malletband. Een belangrijk onderdeel wat zeker niet vergeten mag worden is dus het op straat lopen samen met de Malletband en het orkest tijdens verschillende buitenoptredens in en rondom Vroomshoop, zoals Palmpaas optocht, Koningsdag en de intocht van Sinterklaas. Ook hier wordt tijdens de trainingen uitgebreid aandacht aan besteed.

Ben je nieuwsgierig geworden en spreekt dit je aan, kom dan aanstaande vrijdag 17 april van 17:45 uur tot 19:30 uur naar de openbare kijk-/proefles in het activiteitencentrum "Het Punt".
Voor meer informatie, ga naar de website www.deharmonievroomshoop.nl of neem contact op met Roelie Jansen 06-34432527.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›