4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Skeeleren

Borrels & Ballen

Skeeler- & wielerclub Twenterand heeft ook in het nieuwe jaar weer enkele mooie activiteiten op het programma staan!

Na diverse tochten, night biken en schaatsen op o.a. Flevonice zullen de leden en sponsoren op 10 januari vanaf 18.00 uur in Het Wapen van Vriezenveen samen een nieuwjaarsborrel drinken. Fysio Twenterand zal tijdens de borrel een presentatie geven.

De straten kleurden de laatste maanden steeds meer zwart, magenta en blauw. De nieuwe fiets- en skeelerkleding is verspreid onder de leden. De leden aanwas zet echter gestaag door en speciaal voor nieuwe leden is er op 14 januari bij Smoes Tweewielers een nieuwe pasavond. Natuurlijk kunnen bestaande leden bijbestellen.

Op 27 januari wordt er een heuse ‘bike night’ georganiseerd. Zonder fiets. Naast het bewegen zijn zaken als vervoer, veiligheid & navigatie een belangrijk onderdeel van het fietsen. In samenwerking met AST zullen die avond, in het pand van AST, merken als Waspcam, Garmin, Motul en Thule aanwezig zijn om de leden over te informeren over hun producten.

Het lidmaatschap van de Wielerclub kost 52 euro per jaar inclusief fietsverzekering. Het lidmaatschap van de skeelerclub kost 75 euro en is inclusief alle trainingen. Beide lidmaatschappen bieden ook de mogelijkheid om de mooie clubkleding tegen sterk gereduceerde tarieven aan te schaffen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›