4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

De Hel van het Wapen

MattEvents en Het Wapen van Vriezenveen organiseren samen met Wielerclub Twenterand een wielertoertocht op zondag 24 augustus.

‘De Hel van het Wapen’ is ongeveer 125 kilometer lang en gaat dit jaar van start vanaf bij ijsbaan De Eendracht (Geesterenseweg 11) in Vriezenveen. Vanaf 11.00 uur is de inschrijving geopend. De deelnamekosten bedragen € 8,- per persoon. Vanaf 12.00 uur wordt er in verschillende groepen met ervaren voorrijders van Wielerclub Twenterand gestart:
12.00 uur 28 km/uur
12.15 uur 30 km/uur
12.30 uur 30+ km/uur

Let op: Dit vertrekschema is anders dan tot nu toe reeds gepubliceerd.

Voor de wat minder geoefende fietsers is er dit jaar ook een kleine hel van 75 kilometer. Die start om 13.00 uur. In de loop van deze week worden de routes van beide tochten via Facebook gepubliceerd, dus hou het in de gaten.

Tijdens de tocht zijn twee tussenstops gepland. Smoes Tweewielers rijd over het parcours om eventuele lekke banden en andere pechgevallen zo snel mogelijk weer te verhelpen. Als je de Hel volledig hebt volbracht, wacht er bij terugkomst voor elke deelnemer een versnapering!

De organisatie (Wielertoerclub Twenterand, Het Wapen van Vriezenveen en MaTT Events) hoopt dat voor nu alles duidelijk is. Mocht dat nog niet zo zijn, laat gerust een berichtje achter op Facebook.com/wctwenterand en we zullen hier zo snel mogelijk op proberen te antwoorden.

Tot zondag!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›