4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

’t Veld wint Hammer buurtvoetbal

Het team van ’t Veld is de even verrassende als sterke winnaar geworden van de achtste editie van het buurtvoetbal in Den Ham. In een enerverende finale versloegen zij de Mute met 4-2. De twee finalisten schotelden het publiek een volwassen partij voetbal voor, waarbij de underdog telkens op voorsprong kwam. De Mute had tot twee keer toe het antwoord klaar maar moest in de slotfase toch definitief capituleren. De beslissing kwam op naam van Rieks Kleinjan, die heel subtiel het vierde doelpunt binnentikte.

Het duel om plek drie werd via strafschoppen beslist, waarbij Mallerhorstdijk aan het langste eind trok. De activiteitencommissie van de vv Den Ham kan wederom terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Achttien teams streden om de eer en eeuwige roem van het brinkdorp. Het sportieve en gezellige festijn werd over twee weken verspreid en onder ideale weersomstandigheden afgewerkt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›