4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Motorsport

Kaiya Brouwer verrassend in ONK Jeugd Enduro

De 13 jarige Vroomshoopse crosser heeft afgelopen Zaterdag zijn allereerste ONK Jeugd Enduro verreden in Bornerbroek. Kaiya die eigenlijk nog te jong is, kreeg toch groen licht van de bond door het verlenen van dispensatie.

Jarenlang heeft de jonge crosser naar dit moment uit gekeken. In de cross heeft de jonge vroomshoper al veel mooie dingen laten zien in het verleden, maar Enduro is toch wel even iets anders. De totaal te rijden afstand was 45 km met daarin 10 proeven. Na de eerste proef was het al meteen duidelijk dat de snelheid goed was. Kaiya zette de 2e tijd neer. De hele dag wist Kaiya in de top 3 te rijden. Dit resulteerde in totaal een 3e plaats. De jonge Vroomshoper was zeer verrast en mocht meteen de eerste wedstrijd het podium beklimmen. Kaiya hoopt dat hij deze trend kan doorzetten en kijkt uit naar de volgende wedstrijd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›