4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Hammer Buurtvoetbal

Namens vv Den Ham organiseert de activiteitencommissie voor de achtste keer het buurtvoetbaltoernooi in het brinkdorp. De prestigieuze krachtmeting zal plaatsvinden op vrijdag 16, woensdag 21 en vrijdag 23 mei. De wedstrijden worden gespeeld op sportpark ‘de Rohorst’. Het is een evenement waaraan door alle buurtverenigingen en afzonderlijke straten kan worden deelgenomen. Gezelligheid, gecombineerd met een sportieve inspanning zal wederom het uitgangspunt zijn. Inschrijven kan tot en met donderdag 1 mei via: ac@vvdenham.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›