4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

KombiSport Twenterand

KombiSport Twenterand is een sportclub waarbij door middel van sport, spel en looptrainingen gewerkt wordt aan de conditie, onder leiding van een deskundige trainer. De sportclub is bedoeld voor mensen die graag sporten en bewegen in de buitenlucht en is voor elk niveau van sporten.

De sportclub is gestart als trimclub in april 1971, door een klein aantal mensen. Omdat het ledenaantal gestaag groeide is na een jaar een officiële vereniging opgericht, Trim U Fit [TUF]. De eerste trainingen waren op de trimbaan rondom de vijver van sportpark het Midden in Vriezenveen. Al snel is er daarna gebruik gemaakt van het sportveld van korfbalvereniging Amicitia waar tot op heden nog altijd de trainingen zijn. In januari 2014 is de naam veranderd van Trim U Fit naar KombiSport Twenterand omdat deze meer bij de huidige tijd past, meer dynamiek uitstraalt en beter de activiteiten van de vereniging weergeeft.

KombiSport Twenterand biedt de gelegenheid tot sporten met gemotiveerde mensen, op elk niveau en voor alle leeftijden (vanaf ca. 18 jaar). Er kan twee maal per week worden getraind, op de woensdag avond en zaterdagmorgen. De trainingen staan onder de deskundige leiding van trainer Gerd Nijkamp en zijn zeer gevarieerd. Door de afwisselingen in sport en spel kan op een plezierige wijze flink aan de conditie worden gewerkt. Looptrainingen zijn een onderdeel maar staan niet centraal waardoor de KombiSport training zich onderscheidt van bijvoorbeeld een hardloopclinic. Frisbee, handbal, hockey, korfbal , volleybal, badminton en nog vele andere sporten staan afwisselend op het programma waarbij het plezier voorop staat.
De trainingen zijn op woensdagavond van 19.30 uur - 20.30 uur en op zaterdagmorgen van 8.00 uur - 9.00 uur. Nadere informatie is te vinden op de website www.kombisport.nl. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om mee te komen sporten.

Voor nadere informatie kan er contact worden opgenomen met
Anita van der Aa, voorzitter ( 0616334554) of Inge Nijendijk , penningmeester( 06 54708997).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›