4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gymnastiek

Geslaagd turnweekend voor Lobke van Goor

Voor Lobke van Goor stond afgelopen weekend volledig in het teken van het turnen. Zaterdagmorgen nam ze in Hengelo deel aan het Nederlands kampioenschap groepsspringen tot en met 12 jaar en het Nederlands kampioenschap individueel springen. Zondag gaf ze acte de présence tijdens de eerste plaatsingswedstrijd Toestelturnen Dames eerste divisie Jeugd 1 N2 in Almelo. Dit ter voorbereiding op het Nederlands kampioenschap in 2014.

Het was afgelopen weekend een ware medailleregen voor TurnCentrum Twente uit Hengelo. Een prestatie die past bij de bevlogenheid die de turnsters en train(st)ers van het turncentrum tekenen.

Zaterdag wist Lobke met haar team voor alle vier springonderdelen Nederlands kampioen te worden. Voor haar persoonlijke landelijke resultaten wist zij voor het onderdeel tumbling de zilveren medaille en voor het onderdeel minitramp-pegasus een bronzen medaille aan haar prijzenkast toe te voegen. Ook voor turnzus Sietske stond er aansluitend nog een landelijke uitdaging op het programma, wat resulteerde in twee bronzen medailles voor de onderdelen tumbling en minitramp-pegasus.

Zondag vervolgde Lobke met het toestelturnen. Met laverende resultaten voor de vier vaste onderdelen Balk - Vloer - Sprong - Brug wist Lobke het podium te behalen. Een bronzen medaille voor een frisse start met een prikkelende horizon. We gaan het de komende maanden ervaren!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›