4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Paardensport

Uitslag Bosruiters

Tijdens het pony concours in Beerze, reden enkele leden van de Bosruiters uit Den Ham mee.

Daniëlle Sluijer sprong het klassieke parcours met haar pony Exciting in de klasse B. Ze won de derde prijs met 69 punten. Tijdens het progressieve parcours was ze foutloos en behaalde ze de eerste prijs met de snelste tijd. Kim Bakhuis reed met Alexia in de klasse B. Ze werd tweede met 74 punten. Haar dressuurproef in de klasse L1 voor D/E-pony’s werd beloond met 193 punten en een eerste prijs.

Sharon Sluier reed mee met Carello. In de klasse B sprong ze foutloos het progressieve parcours en won de tweede prijs. Esther van der Vegt reed met Evera mee in Den Ham. In de klasse L1 werd ze eerste met 200 punten en derde met 194 punten. Ook Rachel Scheurwater reed mee in Den Ham. Met Uvonia reed ze mee in de klasse Z1 dressuur. Met 206 punten won ze de derde prijs.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›