4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Paardensport

Uislagen Lourenshoeve

Op zaterdag 14 september behaalde Marit Braamhaar tijdens het dressuur concours te Den Ham met haar paard 2 maal een eerste prijs in de klasse B dressuur. Tevens behaalde Herman Koorman op het springconcours te Elim een eerste prijs in het klassiek springen klasse L.

Saskia Waijerink vertegenwoordigde de Lourenshoeve tijdens de halve finale en finale van de FNRS Zitcompetitie op het paarden evenement Horse Event te Deurne. Saskia wist zich tijdens de halve finale te plaatsen voor de finale. In de finale streden ze om de titel “best zittende manegeruiter van 2013” Tijdens deze ontzettend spannende strijdt wist Saskia Waijerink een derde prijs te behalen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›