4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Paardensport

Uitslagen Bosruiters

Vrijdag reden leden van de Bosruiters mee in een concours in Ommen.

Janneke Wessels reed met haar paard Dorea in de klasse L1-dressuur . Ze behaalde een vijde prijs met 187 punten. Jorike Dood reed mee in de klasse B-dressuur. Met haar paard Wiredancer behaalde ze de eerste prijs met 200 punten. Haar tweede proef werd beloond met 188 punten en een tweede prijs. Esther van der Vegt reed met Evera in de klasse L1-dressuur. Ze behaalde met 203 punten de eerste prijs. Ook haar tweede proef werd beloond met de eerste prijs (191 punten). Rachel Scheurwater reed met Uvonia in de klasse Z1-dressuur. Met 211 punten behaalde ze de vijde prijs. Nicolet Scholten reed mee bij het springen. In de klasse B behaalde ze met Cadans de Muze de zevende prijs door een foutloze ronde.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›