4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Paardensport

Dressuur concours ‘Diamant van Twenterand’

Afgelopen weekend organiseerde de Bosruiters uit Den Ham een groot concours: ‘Diamant van Twenterand’. Vele leden van de vereniging deden vrijwilligerswerk en reden tussendoor nog een wedstrijd op dit mooie dressuur concours.

Rianne Scholten reed de kür op muziek en won deze in de klasse L. Samen met haar paard Zero behaalde ze een score van 61,34 procent. Rachel Scheurwater reed met Uvonia mee. Met 210 punten behaalde ze de 3eprijs. Jorike Dood reed met haar paard Wiredancer in de klasse B. Ze behaalde met 206 punten tijdens de eerste proef een eerste prijs. Haar tweede proef werd beloond met 198 punten en een tweede prijs. Ook werd ze genomineerd tot beste combinatie van het middagprogramma in de B-dressuur. Hierdoor kreeg ze een extra prijs.
Zondag reed ze opnieuw mee. Haar eerste proef werd beloond met een tweede prijs en 196 punten. Haar tweede proef leverde een 6e prijs op met 194 punten. Ook hier kreeg ze een extra prijs, omdat ze 3e was over beide proeven samen.

Janneke Wessels startte in de klasse L2. Met Dorea behaalde ze een 3e prijs met 196 punten. Esther van der Vegt reed ook mee met haar paard Evera. In de klasse L1 behaalde ze 204 punten en een eerste prijs. Haar tweede proef werd belond met 206 punten en een eerste prijs. De volgende dag deed ze weer mee en behaalde ze 185 punten en een 4eprijs. Haar tweede proef leverde een vijfde prijs op met 195 punten. Daniëlle Sluijer reed mee bij de D/E-pony’s. Met Exciting startte ze in de klasse B en werd 2e bij haar tweede proef met 2020 punten. Sharon Sluijer reed met Carello in dezelfde klasse en categorie mee. Ze werd 5e bij haar eerste proef met 191 punten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›