4°C
Bewolkt

Twenterand V1 kampioen in voorjaarscompetitie

Badminton

Badminton Twenterand V1 is dinsdagavond kampioen geworden in afdeling 1 van de vijfde klasse in de voorjaarscompetitie.

Het team bestaat uit Rick Schutmaat, Henk Schutmaat, Jan Schuurman, Jaquelien Ekkelkamp, Marietje Teunis, Agnes Kroesen- van Nuil en Ilonka Schippers. Met nog twee wedstrijden te gaan staat BV Twenterand V1 ongeslagen bovenaan met 41 punten en nog twee wedstrijden minder gespeeld dan nummer twee SV Raduga uit Enter met 40 punten.

Badminton Twenterand V2 werd vijfde in hun poule in de vijfde klasse. Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

Henri Smit wint 6e voorronde Krembassy 2017

Darten

Op donderdagavond 25 mei op hemelvaartsdag werd erin cafe Kremer de 6e voorrondetoernooi gehouden van de Krembassy. Er zullen er nog 3 volgen en dan is het totale deelnemersveld compleet van 40 spelers. Deze zullen van 8 juli t/m 16 juli bepalen wie de winnaar wordt van de 2e editie Krembassy 2017. Het spelsysteem tijdens deze finaleweek is net als het BDO WK te Frimley Green. De 1ste ronde is het 501 best of 5 legs/sets en dat bouwt zich per ronde op met 7 /9/11/13 sets. Ook bij 2-2 in sets en 2-2 in legs 2 legs verschil en bij 5-5 sudden death. Ook deze voorronde kwamen de spelers weer overal vandaan om te gaan strijden voor de 4 felbegeerde plekken die recht geven op deelname finaleweek. Men kwam uit Enschede, Nijkerk, Emmen, Hardenberg, Rijssen, Goor, Hengelo, Enter, Staphorst, Almelo. Om 19.35 werd er begonnen in 7 poules van 5 waarvan de nrs 1 t/m 4 overgingen van iedere poule. De nr laatst viel af. Zo hield je er 28 over en kreeg je 12 voorrondes. De hoogste uitgooi deze avond kwam op naam van Bjorn Bakker met 131. Om 0.35 was het toernooi afgelopen en konden de 4 personen(Henri Smit/Maarten Pape/Richard Hilberink/Sebastiaan Kok) die zich plaatsen met een goed gevoel huiswaarts keren. De uitslagen :

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›