4°C
Bewolkt

Uitslagen Stroomkanaal Competitie

Biljarten

Deze week: Alweer een nieuwe koploper.

Veenlust A dat anders zo sterk thuis speelt kon het niet maken tegen De Brug A en verloor met enkele punten verschil. Roots A heeft zijn draai gevonden in het nieuwe onderkomen en won daarom ruim van Heujmansbelt A. Nieuwoord A wist de winst ook in eigen huis te houden door van Kremer A te winnen. ’t Stuupke had een goede dag en droogde met groot verschil Holthuis af. Tonnechie kon het thuis net niet maken tegen Veenlust B en verloor met één puntje verschil. De Brug B en Roots B waren aan elkaar gewaagd en daarom werd het een gelijk spel. Heujmansbelt B wist nog ruim te winnen van Nieuwoord B. Kremer B kon deze week geen potten breken tegen Boszicht en verloor nog ruim. Door deze uitslagen hebben we weer een nieuwe koploper.
’t Stuupke staat nu op de eerste plaats met vier punten voorsprong op Nieuwoord A dat op de tweede plaats staat. Boszicht is derde met drie punten achterstand op Nieuwoord A. Ook is er een nieuwe rode lantaarn drager en dat is in dit geval Holthuis.

Team Eurosped thuis tegen VC Sneek

Volleybal

VROOMSHOOP - Dit seizoen wordt ook een aantal thuiswedstrijden op zaterdagavond gespeeld en aanstaande zaterdag 8 december is VC Sneek D1 te gast in Het Punt in Vroomshoop. VC Sneek is een ambitieuze vereniging met veel “eigen kweek” en is al jaren een gevestigde naam in de Eredivisie. Momenteel bezetten zij de derde plek op de ranglijst, achter de dames van Team Eurosped. Bij winst zal er een mooi gat geslagen worden, bij verlies zal VC Sneek Team Eurosped tot op twee punten naderen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende wedstrijd. Er is dit weekend wederom een volledig programma in de Eredivisie dus er kan weer veel gebeuren. Kom de dames met z'n allen aanmoedigen!

Hoofdtrainer Karlo Meppelink vertrekt bij Vroomshoopse Boys

Voetbal

VROOMSHOOP - Aan het eind van het huidige seizoen 2018-2019 scheiden de wegen van Vroomshoopse Boys en hoofdtrainer Karlo Meppelink. De ervaren oefenmeester uit Hoogeveen is dan twee seizoenen aan de huidige tweedeklasser verbonden geweest. Het vorige seizoen kwam er na verlies in de halve finale in de nacompetitie na vier seizoenen een einde aan het eersteklasser-schap van de Boys. Dit seizoen bezet Vroomshoopse Boys een vierde plaats in de tweede klasse H. van het zaterdagvoetbal en wordt er zeker naar behoren gepresteerd met de overwegend jonge selectie. De technische commissie en het bestuur van Vroomshoopse Boys zijn content met de prestaties van Karlo Meppelink.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›