4°C
Bewolkt

  Peatminers Heren 1 pakt de eerste winst van het seizoen

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Peatminers had een rustig weekend qua wedstrijden maar Heren 1 had op de vrijdagavond nog een spannende wedstrijd tegen Amical Heren 2. Vanaf het begin was het duidelijk dat de heren uit Vriezenveen een voordeel hadden in kracht en lengte. Amical was daarentegen een stuk sneller, dus het was een wedstrijd met twee verschillende stijlen. Door het sterke spel van Peatminers ging het aan de leiding in het eerste kwart door veel via de centers te spelen en naar de basket te gaan. Door wat tactische aanpassingen wist Amical weer terug te komen in de wedstrijd.

  Sportlust verliest van Rood Zwart

  Voetbal

  VROOMSHOOP - Uit de eerste vier competitiewedstrijden wist Sportlust slechts 2 punten te behalen. Evenveel als de tegenstander van vandaag, Rood Zwart uit Delden. Ten opzichte van vorige week kon trainer Job Lamberink weer beschikken over de van blessures herstelde Stefhan de Vries, Tsjeard Brinksma, Toon van Dam en Thomas Spoor. Wel ontbrak Tim Spoor nog door een blessure. Hetzelfde gold voor de nog altijd langdurig geblesseerde Simon Spoor. Het werd een teleurstellende wedstrijd die wederom leidde tot een nederlaag.

  Dammers Witte van Moort winnen in Rotterdam

  Denksport

  ROTTERDAM -

  De tweede wedstrijd van de clubcompetitie dammen heeft voor de dammers van Denk en Zet/WvM uit Westerhaar een 12-8 overwinning opgeleverd. Mol had geen moeite om de rare capriolen van tegenstander Verveer af te straffen en zette de Westerhaarders op voorsprong. De voorsprong werd verder uitgebreid doordat Salomé zich in een complex speltype vaardiger toonde dan tegenstander Yoney.
  Na een (meer...)

  DOS’37 verliest diep in blessuretijd twee punten

  Voetbal

  VRIEZENVEEN - De teleurstelling was groot bij de thuisploeg. Diep in de blessuretijd kwam Bennekom toch nog op gelijke hoogte. Een zege ging verloren ten koste van een gelijkspel: 3-3. Bennekom kwam als koploper in de eerste klasse D naar Vriezenveen. Maar die status maakten de gasten niet direct waar. Een half uur lang overheersten de gastheren door het overwicht op het middenveld. Deze speelwijze leverde DOS’37 al in de zevende minuut een voorsprong op. Hidde Boers kopte uit een voorzet van Douwe Koebrugge de 1-0 binnen. Het was zijn eerste competitietreffer in de hoofdmacht. Tevens was hij daarmee de 173e eerste elftalspeler van de Vriezenveense club, die in KNVB-verband scoorde.

  De vroege voorsprong kwam hard aan bij Bennekom. Vooral ook, nadat Tolunay Dumus helaas met een hoofdwond het veld moest verlaten. Toch zag het de thuisploeg de nodige kansen missen door Nick Wennink, Ronald te Morsche en Menno Kamphuis. Maar de gasten herstelden zich, namen het initiatief over en kwamen na dertig minuten door Nick Stienstra op 1-1. Aangezien ook zijn teamgenoten hun mogelijkheden (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›