4°C
Bewolkt

Uitslagen de Bosruiters

Paardensport

Zaterdag 25 maart is Lisette Lucas op concours geweest naar de Lourenshoeve in Den Ham, met haar paard Gigolo d’Equisage. Met 196,5 punten won ze de 2e prijs en met 184,5 punten de 3e prijs, in de klasse B-dressuur. Sharon Sluijer ging zondag 26 maart met Bizzy naar Saasveld, om te starten in de klasse B-dressuur. Met 201 punten won ze de tweede proef de 1e prijs.

Maud Jansen verzekerd van plaats op voorrondes NK Twirlen.

Overig

Afgelopen zaterdag 25 maart deden 4 twirlsters van “De Harmonie Vroomshoop” mee aan het majorette/ twirl concours in Nunspeet.

Het niveau van deze dag was erg hoog , dit bleek ook tijdens het bekend maken van de punten, onder de 164 optredens werden uitzonderlijk veel promoties behaald. De meiden uit Vroomshoop bleven niet onopgemerkt op de vloer tijdens hun shows. Maud Jansen beet de spit af voor Vroomshoop, zij liet de jury zien dat ze haar 1- batonshow goed onder controle had, dit werd beloond met een 2e plaats in haar (meer...)

Sterke seizoensopener voor Kaiya Brouwer

Motorsport

Zaterdag 25 maart ging het Open Nederlands Kampioenschap Jeugdenduro van start in Westerbork. Voor Kaiya Brouwer was het tot op de laatste dag nog onzeker of hij wel van start kon gaan. Een ontstoken schouder speelde hem parten. Vrijdagmiddag laat nog een echo gemaakt en alles in laten tapen, en Zaterdag vol goede moed van start proberen te gaan met flink wat pijnstillers.

Voor Kaiya is dit zijn eerste seizoen dat hij het Ariete-Motorex Enduro team gaat vertegenwoordigen. Hij hoopt er natuurlijk op om met zijn team mooie successen te boeken dit seizoen. In de wintermaanden heeft Kaiya een goed voorbereiding gehad zowel conditioneel als rij-uren en keek er dus naar uit.

Meteen vanaf de eerste proef was het al duidelijk in Westerbork. Het tempo van Kaiya (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›