4°C
Bewolkt

  Uitslagen Bridgekring Vroomshoop

  Bridge

  VROOMSHOOP - Bridgekring Vroomshoop speelde op dinsdag 23 april de zesde zitting in de vijfde ronde. De uitslag was als volgt:

  A poule 1. Jan Fokke & Jaap Jurriens, 67,19%; 2. Aafke & Henry Uilhoorn, 64,06%; 3. Jan Becker & Chris Stuut, 51,56%.
  B poule 1. Thea & Johan Kroese, 66,15%; 2. Geke & Bert Benus, 62,50%; 3. Yolanda Ravelli & Bert de Nobel, 60,94%

  Vanaf dinsdag 7 mei gaan we weer zomerbridgedrives houden! Iedereen is van harte welkom in de witte kerk aan de Julianastraat 24 te Vroomshoop. Binnenlopen tot 19.15 uur, kosten 1,50 euro per persoon. We spelen zes rondes per avond, tot ziens dus op 7 mei!!

  Aalberts beste sneldammer Overijssel

  Denksport

  WESTERHAAR - Bert Aalberts heeft het Anton Jurgtoernooi 2019 op zijn naam geschreven. Zijn score van 64 procent bleek net genoeg om Edwin Twiest achter zich te houden. Aalberts leed in het veertien ronden tellende sneldamtoernooi om de Overijsselse titel slechts twee nederlagen. Peter Hoopman was hem één keer te slim af, evenals Rick Hakvoort. De doorslag gaven zijn twee overwinningen op Edwin Twiest en de drie punten tegen rivaal Gil Salomé. In de hoofdklasse plaatste naast Aalberts en Twiest zich Gil Salomé voor de finale van het Nederlands kampioenschap sneldammen. De Fransman had twee beslissingsduels nodig om Rick Hakvoort van zich af te schudden.

  DETO laat dure punten liggen in Buitenpost

  Voetbal

  BUITENPOST - DETO speelde op 2e Paasdag het inhaalduel tegen het Friese Buitenpost. Winst zou betekenen dat DETO alles weer in eigen hand zou hebben in de strijd onderin en winst voor Buitenpost zou betekenen dat de Friezen zich vrijwel zeker zouden handhaven in de hoofdklasse. Kortom de belangen waren groot deze middag. De Vriezenveners, die in dezelfde opstelling speelden als tegen DUNO afgelopen zaterdag, lieten er dan ook geen gras over groeien in Friesland en maakten vanaf de aftrap hun bedoelingen duidelijk.

  Eindfase doet TOP de das om tegen ROG

  Korfbal

  VROOMSHOOP -Op een warme zaterdagmiddag stonden TOP en ROG klaar om de 2de helft van de veldcompetitie te starten. Waar TOP puntloos onderaan staat doet ROG mee met de bovenste plaatsen. De heenwedstrijd in Groningen ging verloren met 11-6. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Zantingh.
  Het was TOP wat de score opende gevolgd door een score van ROG. Net zoals in de uitwedstrijd scoorden beiden ploegen erg moeizaam. ROG was de betere maar door gebrek in de afronding kon TOP de eerste helft blijven aanhaken. De rust werd bereikt met een magere 5-6 score.

  De 2de helft eenzelfde spelbeeld. ROG bleef veel kansen missen en TOP had moeite om het initiatief over te nemen. Het wisselen was toen al begonnen en het wierp zijn vruchten af. Bij een stand van 8-8 kwam TOP voor het eerste langszij komen. Net zoals ROG bleek TOP ook erg goed te zijn in het missen van kansen. De minieme voorsprong kon niet worden uitgebreid en een spannende slotfase brak aan. (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›