4°C
Bewolkt

  Karaktervol Vroomshoopse Boys bekert door ten koste van HSC’21 2

  Voetbal

  VROOMSHOOP - Vroomshoopse Boys speelde op De Bosrand een bekerduel tegen HSC’21’ 2 uit Haaksbergen, de koploper van de hoofdklasse. Inzet was een plaats bij de laatste zestien van het toernooi om de KNVB-districtsbeker. Een slordig moment in de defensie van de Boys leidde al na 4 minuten tot een openingsdoelpunt van de gasten: 0-1. Daarna dicteerde de thuisploeg de wedstrijd, maar het vizier van achtereenvolgens Bram Hooijer, Jos Hutten, Ramon de Jong en Juliën Derks stond niet scherp afgesteld. Met 0-0 werd gerust en in de tweede helft bood in grote lijnen hetzelfde spelbeeld als in het eerste bedrijf. HSC’21 2 gaf echter steeds minder weg en sloeg zelfs uit het niets toe in de 76ste minuut door een toegekende strafschop te verzilveren: 0-2.

  Uitslagen Bridgekring Vroomshoop

  Bridge

  VROOMSHOOP - Bridgekring Vroomshoop speelde op dinsdag 19 februari de derde zitting in de vierde ronde. De uitslag was als volgt:

  Univé schenkt De Hammerdammer 250 euro

  Denksport

  DEN HAM – Damclub De Hammerdammer uit Den Ham kreeg vorige week een cheque van 250 euro van Univé verzekeringen. Voorzitter Julian Arrindell van De Hammerdammer kreeg de cheque uit handen van Harm Scheper van Univé verzekeringen.
  Voorzitter Julian Arrindell toonde zich zeer gelukkig met de gulle geste: “We zijn hier bijzonder blij mee! De Hammerdammer is met 15 leden een kleine vereniging. We proberen de kosten voor onze leden zo laag mogelijk te houden. Waar mogelijk, doen we dan ook een poging om zaken te laten sponsoren. Voor het geld van Univé hebben we dan ook al een goede bestemming gevonden. We hebben er vijf nieuwe digitale klokken van gekocht.”

  Harm Scheper van Univé verzekeringen gaf aan dat het sponsoren van De Hammerdammer een bewuste keuze is: “We hebben als Univé verzekeringen bewust gekozen voor een kleine vereniging, die je met een relatief klein bedrag een heel groot plezier doet. Via ons ‘Voor Elkaar’ systeem wil Univé dicht bij de mensen staan! Daar plukt De Hammerdammer nu de vruchten van.”

   (meer...)

  BV Peatminers boekt goede resulaten

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend had BV Peatminers weer een aantal wedstrijden op het programma staan, waarvan meer winst dan verlies. Even een rondje langs de velden.

  B.V. Isala MSE1 - Peatminers MSE1 (54-57)

  Afgelopen zaterdag mochten de heren van Peatminers het in Deventer opnemen tegen basketbalvereniging Isala. De heren hadden thuis verloren en de heren uit Deventer werden sterker ingeschat. De afspraak was: We gaan er een leuke wedstrijd van maken en er het beste van proberen te maken. De sterke zoneverdediging zorgde ervoor dat Isala er de (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›