4°C
Bewolkt

Alle teams in actie bij Badminton Twenterand

Badminton

Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Drie partijen werden gewonnen en twee verloren, met alleen maar winst voor de uitspelende clubs.

BV Twenterand H1 speelde woensdag in Hengelo BC Orion H1 en won met een overtuigende 1-7. Ook BV Twenterand J1 won overtuigend met 0-8 tegen BC FairPlay J1 uit Dedemsvaart met de volle 0-8. Het tweede jeugdteam ging het iets minder af, zij verloren de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen BC Hoogerheyne J2 met 0-8.

Beide recreanteams kwamen ook in actie. BV Twenterand R1 speelde dinsdag thuis in Den Ham tegen BV FairPlay R1 en verloor met 1-7. BV Twenterand R2 speelde een uitwedstrijd en wonnen dus in Almelo tegen BC Twenthe 67 met een zwaar bevochten 3-5.

Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via facebook en Twitter.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Veenlust A - Kremer A 24 - 20
Tonnechie - Heujamsnbelt A 24 - 19
Holthuis - Nieuwoord 24 - 16
De Brug B - Roots A 16 - 22
Roots B - De Brug A 25 - 10
Boszicht was vrij.
Kremer B - Stuupke 20 - 20
Heujmansbelt B - Veenlust B 24 - 11

BV Peatminers laat de velden weer groen kleuren!

Basketbal

VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend had BV Peatminers een druk programma, van jong tot oud stonden er Vriezenveeners in het groen op het veld. Verschillende resultaten, spannende maar ook fysieke wedstrijden voor Peatminers. Lees hieronder de verslagen.

Goede generale DETO Twenterand met ruime oefenwinst op Sparta Enschede

Voetbal

VRIEZENVEEN - DETO kende zaterdagmiddag een goede generale met het oog op de herstart van de competitie volgende week zaterdag bij Vroomshoopse Boys. In een nuttig oefenduel werd 2e klasser Sparta Enschede met 4-0 verslagen. In een sportieve wedstrijd, die gespeeld werd in 3x 30 minuten met 2x 10 minuten rust , was DETO de spelbepalende ploeg. In de eerste 30 minuten waren er wel kansen voor de manschappen van trainer Jos van der Veen, maar gescoord werd er niet. Nadat een schot van Lesley Nahrwold was geblokt en een schot van Kevin Peppels net naast het vijandelijke doel was beland, leverden ook twee goed uitgevoerde aanvallen niet de gewenste voorsprong op. Sparta bood goed partij maar kwam niet verder dan enkele speldenprikjes. Ook in het vervolg van de wedstrijd kregen de gasten wel enkele mogelijkheden, maar echte kansen gaf de solide DETO verdediging deze middag niet weg.

In het tweede bedrijf was het al snel raak, Frank Smit tikte binnen twee minuten een voorzet van Lesley Nahrwold binnen : 1-0.
Zeven minuten later verdubbelde DETO de score, na goed druk zetten werd een voorzet van Coplan Soumaoro door Kevin Aman met een halve omhaal prachtig tegen de touwen gejaagd : 2-0.

Nadat een uithaal van Coplan Soumaoro rakelings over de deklat was (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›