4°C
Bewolkt

  Echtpaar Sluijer-De Lange 60 jaar getrouwd

  Algemeen

  DEN HAM - Het echtpaar Sluijer-De Lange uit Den Ham was maandag 22 juli aanstaande, 60 jaar getrouwd. Om hen met dit heuglijke feit te feliciteren bracht burgemeester Van der Kolk het echtpaar op deze dag een bezoek.

  De heer Johannes Sluijer is geboren 10 april 1935 in Den Ham. Zijn echtgenote, mevrouw Gezina Sluijer-de Lange is geboren op 16 december 1938 in Ommen.
  Op 22 juli 1959 is het echtpaar getrouwd in de gemeente Den Ham.
  Samen met hun 3 kinderen en 5 kleinkinderen vormen de heer en mevrouw Sluijder-De Lange een hecht gezin. Ze genieten volop van het leven.

  Wie zijn de slimste mensen van Vroomshoop?

  Algemeen

  VROOMSHOOP - Het initiatief van de lokale Dorpsraad om een Vroomshoopse Dorpskwizz te houden, slaat aan. Er hebben zich nu al meer dan tien teams van maximaal vijf personen opgegeven, waarbij twee teams van de Brandweer, een team van de Mediatheek van Het Noordik, een team van de GBT-fractie en een team van Levend Vroomshoop. Ook bedrijven, buurten en straten en verenigingen tonen in toenemende mate belangstelling voor deze primeur. In totaal kunnen 75 teams, bestaande uit 3 tot en met 5 deelnemers, ingeschreven worden.

  De Bibliotheken Twenterand in de zomervakantie

  Algemeen

  TWENTERAND - De zomer is voor veel mensen de tijd om eens lekker ‘bij te lezen’. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, de Bibliotheek heeft voor elk wat wils: Romans, jeugdboeken, E-books, reisgidsen, tijdschriften en luisterboeken. In de vakantieperiode worden de materialen voor 6 weken uitgeleend. Via de Bibliotheekwebsite of App kunt u als lid gratis E-books en Luisterboeken downloaden

  De Zomer Draait Door: de dinsdagwandeling in Vroomshoop

  Algemeen

  VROOMSHOOP - In de vakantieperiode gaat een deel van de welzijnsactiviteiten gewoon door. Zo ook de dinsdagwandeling in Vroomshoop. Voor veel mensen is het inmiddels vaste prik: de dinsdagwandeling, start vanaf Het Punt in Vroomshoop. Sommigen gaan elke week mee, anderen om de week of wanneer het uitkomt. Dat kan allemaal, want de dinsdagwandeling is laagdrempelig en gratis. Het uitgangspunt: iedereen kan mee. Dus ook wie wat minder vlot ter been, rijdt u met een rolstoel dan gaan we op zoek naar een vrijwilliger (mocht u dit lezen en iemand willen duwen, meld u dan aan bij Carólie of Loes).

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›