4°C
Bewolkt

  Politieke stem op Delta FM op 14 juni met nieuwe wethouders

  Politiek

  VROOMSHOOP - Als alles loopt zoals het gepland is zijn in het eerste gedeelte van het programma op 14 juni 2018 de twee dagen eerder benoemde wethouders Mark Paters en Bart-Jan Harmsen de gasten. Presentator Walraven gaat met hen in gesprek over hun ambities m.b.t. de portefeuilles waar zij politiek verantwoordelijk voor zijn. Beide wethouders van GBT huize zijn nog relatief jong en dit past uiteraard goed bij de nieuwe bestuursstijl die deze coalitie voor ogen heeft.

  ‘Politieke stem op delta FM’ speelt in op de actualiteit

  Politiek

  VROOMSHOOP - Na de reguliere uitzending (op radio, tv en facebook) van het programma ‘Politieke stem op delta FM’ op donderdagavond 31 mei 2018 van 19.00 tot 20.00 uur, met als gasten Erik Veltmeijer en Stephan Reusken, wordt het programma deze keer niet afgesloten. De uitzending wordt na een korte onderbreking namelijk vanaf even na 20.00 uur voortgezet, met als gasten de nieuw gekozen fractievoorzitter van GBT, Marcus Elzinga en met de fractievoorzitter van de CU, Gerjan Smelt.

  Het politieke praatprogramma probeert zo veel mogelijk ook in te haken op de actualiteit en kennelijk hebben deze heren de inwoners van Twenterand wat te vertellen. Als u wilt weten wat zij ons te vertellen hebben, is het beslist zinvol om te (blijven) kijken of te luisteren.

  PVV en PvdA-GL te gast in politiek praatprogramma

  Politiek

  VROOMSHOOP - In het programma ‘Politieke stem op Delta FM’ zijn donderdagavond 31 mei fractievoorzitter Erik Veltmeijer namens de PVV Twenterand en fractievoorzitter Stephan Reusken namens de PvdA-GL de gasten. Voor Stephan Reusken wordt het de tweede keer dat hij aanschuift aan tafel bij presentator Chris Walraven, maar voor Erik Veltmeijer is het de eerste keer. Eerder moest hij namelijk verstek laten gaan door de geplande gesprekken met de informateur.

  Het programma, dat steeds meer kijkers en luisteraars trekt, slaagt in de opzet de politiek dichter bij de mensen te brengen, of zoals de nieuwe fractievoorzitter van GBT, Marcus Elzinga, het zegt ‘de raad dichter bij de straat te brengen.’

  Er zijn nogal wat politieke verschillen tussen de PvdA-GL en de PVV en met name over de natuur, het klimaat en de opwekking en noodzaak van (meer...)

  Politieke stem op DeltaFM nu ook op YouTube kanaal van DeltaTV

  Politiek

  VRIEZENVEEN - De tweewekelijkse uitzending van de "Politieke stem op DeltaFM" is nu ook terug te zien via de YouTube pagina van DeltaTV. Met dank aan de presentator, Chris Walraven.

  Alle uitzendingen worden daar bewaard, ter lering ende vermaak. U zult zien dat de kwaliteit van wat wordt geboden per uitzending toeneemt. Sinds kort wordt er een digitale mixer gebruikt, wat goed te merken is aan de kwaliteit van video en audio. Ook wordt er nu met drie camera's gewerkt, waar werd begonnen met slechts één camera. Uiteraard is dat een verbetering. De link naar de Delta Youtube playlist van de politieke uitzending is https://www.youtube.com/channel/UCm-Xj0OgBbVB6giFfSRQuGA/playlists.

  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

  Advertorial
  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›