4°C
Bewolkt

  Politieke stem op DeltaFM nu ook op YouTube kanaal van DeltaTV

  Politiek

  VRIEZENVEEN - De tweewekelijkse uitzending van de "Politieke stem op DeltaFM" is nu ook terug te zien via de YouTube pagina van DeltaTV. Met dank aan de presentator, Chris Walraven.

  Alle uitzendingen worden daar bewaard, ter lering ende vermaak. U zult zien dat de kwaliteit van wat wordt geboden per uitzending toeneemt. Sinds kort wordt er een digitale mixer gebruikt, wat goed te merken is aan de kwaliteit van video en audio. Ook wordt er nu met drie camera's gewerkt, waar werd begonnen met slechts één camera. Uiteraard is dat een verbetering. De link naar de Delta Youtube playlist van de politieke uitzending is https://www.youtube.com/channel/UCm-Xj0OgBbVB6giFfSRQuGA/playlists.

  Overdekt zwembad blijft bij De Stamper,  openluchtbaden worden toekomstbestendig

  Politiek

  VRIEZENVEEN - GemeenteBelangen Twenterand en ChristenUnie hebben een deelakkoord bereikt over het zwembaddossier. Het overdekte zwembad blijft bij De Stamper in Vriezenveen, Aquapark De Zandstuve in Vroomshoop en het reeds geprivatiseerde openluchtbad De Groene Jager in Den Ham worden met duurzame investeringen toekomstbestendig gemaakt, zodat deze baden tientallen jaren mee kunnen en de toekomst zeker is.

  Gezien de financiële situatie van de gemeente Twenterand en de nog steeds oplopende tekorten in het sociale domein is gekozen voor deze oplossing. Zowel een overdekt zwembad op locatie Vriezenveen-Noord als een binnen-/buitencombinatie in Vroomshoop blijken duurder en brengen meer risico’s met zich mee dan nieuw te bouwen bij De Stamper. Met name de aanwezige infrastructuur aldaar, eigendom van (meer...)

  CDA tegen muur terrein Hein Heun Vroomshoop

  Politiek

  VROOMSHOOP - CDA Twenterand zal tijdens de raadsbehandeling van het bestemmingsplan Schoolstraat Vroomshoop op 15 mei a.s. enkele voorstellen voor het aanpassen van dit bestemmingsplan inbrengen. De fractie is tegen het toestaan van een te hoge erfscheiding op het terrein van Hein Heun Sloopwerken BV, en tegen het veroorzaken van overlast voor de omwonenden tijdens de nachtelijke uren. Ook heeft het CDA opmerkingen over het toestaan van illegaal aangebrachte bouwwerken op het terrein, die met het nieuwe bestemmingsplan worden gelegaliseerd.

  GemeenteBelangen Twenterand en ChristenUnie starten inhoudelijke gesprekken

  Politiek

  VRIEZENVEEN - In lijn met het advies van informateur Mark Boumans heeft afgelopen vrijdag 20 april een gesprek plaatsgevonden tussen vertegenwoordigers van de fracties van GBT en ChristenUnie. Doel van dit gesprek was om samen te ontdekken of er voldoende basis is om verder te gaan met inhoudelijke gesprekken.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›