4°C
Bewolkt

  Marcus Elzinga: CDA Twenterand komt wéér met nepnieuws

  Politiek

  VROOMSHOOP = Hier het bericht van Marcus Elzinga, Fractieleider GBT: "Met het verschenen persbericht van CDA Twenterand, dat ze ontsteld zijn over mijn uitspraken, halen de christen democraten vooral oude koeien uit de sloot. Maar erger: ze verspreiden nepnieuws. En dit is niet de eerste keer. "

  CDA ontsteld over uitspraken fractievoorzitter GBT

  Politiek

  VRIEZENVEEN - Het CDA Twenterand is ontsteld over de wijze waarop fractievoorzitter Marcus Elzinga van Gemeente Belangen Twenterand zich uitlaat in het Deltadebat van donderdag 6 september jl. Het CDA vindt de uitlatingen schadelijk en onaanvaardbaar. Elzinga heeft in het Deltadebat uitspraken gedaan over voormalig Burgemeester Visser die grenzen aan smaad.

  Politieke stem op Delta FM haakt in op de actualiteit

  Politiek

  VROOMSHOOP - Ook de raadsvergaderingen zijn, na het zomerreces, weer begonnen en kennelijk valt er zoveel te debatteren dat er maar liefst twee debatavonden werden uitgeschreven. In ieder geval leveren de debatten voldoende stof tot gesprek op voor de uitzending van het programma ‘Politieke stem op Delta FM’ van donderdagavond 20 september. In deze uitzending zijn de gasten fractievoorzitter van het CDA Jan Kuilder en fractievoorzitter van de SGP Jan Jonker.

  Horeca ondernemer op conceptlijst voor CDA in Staten

  Politiek

  DEN HAM - Vandaag wordt de CDA conceptlijst voor de komende Provinciale Staten verkiezingen bekend gemaakt. Echter, het recent verschenen artikel in de Roskam verklapte de meest opmerkelijke verschuivingen op de lijst al. Hierin komt naar voren dat Jerry Blekkenhorst van de Zandstuve in Den Ham als nieuwkomer binnenkomt op de zesde plek. Verjonging, enthousiasme en ondernemerschap deed het AB eergisteren unaniem besluiten om Blekkenhorst op plaats zes te zetten.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›