4°C
Bewolkt

  VVD ‘Manifest Zorg in Twenterand - vervolg

  Politiek

  VRIEZENVEEN - Zorg is een actueel onderwerp en raakt jong en oud; daarom is het ook zo’n belangrijk thema bij gemeenteraadsverkiezingen.
  Half februari 2018 heeft VVD Twenterand alle lijsttrekkers geïnformeerd over haar voornemen om gezamenlijk een zorgmanifest te ondertekenen tijdens het zorgdebat dat heeft plaats gevonden in Twenterand op 15 maart 2018 en heeft hen gevraagd om een reactie.
  Lijsttrekker Erik Kobes: “De lokale VVD is een partij van doeners en juist op het gebied van de zorg in het sociaal domein is het van belang om gezamenlijk op te treden. Mijn partij heeft hiertoe een aanzet willen doen”.

  ChristenUnie op z’n Luthers

  Politiek

  TWENTERAND - Gisteravond heeft de ChristenUnie Twenterand een verrassingsactie in de gemeente Twenterand uitgevoerd. Terwijl de campagnecommissie live was via Facebook werden in alle 7 kernen '7 stellingen' aangespijkerd. De actie werd (ook weer met live-verbinding) afgesloten bij het gemeentehuis, waar lijsttrekker Gerjan Smelt de laatste stellingen aanspijkerde.

  CDA: Vitaal sportpark “Het Midden”

  Politiek

  VRIEZENVEEN - Tijdens de laatste raadsvergadering van deze raad is een door de CDA-fractie, met steun van CU, D’66, fractie Laarman, PvdA, en SGP, een amendement aangenomen voor de realisatie van een vitaal Sportpark “Het Midden”.

  De opgestelde visie kan prima als kapstok gebruikt worden. De gemeente wil met deze visie een aantal dingen bereiken waarbij het van groot belang is om als we naar vitale sportverenigingen willen de verbinding met andere beleidsterreinen inzichtelijk te maken maar vooral ook door een goede afstemming voor een integrale aanpak te kiezen. Daarbij hoort ook het bundelen van de financiën die daar mee (meer...)

  CU biedt mobiliteitsmanifest aan

  Politiek

  TWENTERAND - ChristenUnie Twenterand heeft in samenwerking met de ChristenUnie fracties van de gemeenten Dalfsen, Ommen en Hardenberg en de ChristenUnie fractie van de provincie Overijssel een mobiliteitsmanifest opgesteld. Dit mobiliteitsmanifest is op vrijdag 9 maart 2018 overhandigd aan ChristenUnie Tweede Kamerlid Eppo Bruins.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›