4°C
Bewolkt

  Jeugdsport- en cultuurfonds in Twenterand krijgt vervolg

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - Sinds juni 2015 heeft de gemeente Twenterand een Jeugdsportfonds en een Jeugdcultuurfonds. Hiermee kunnen kinderen in gezinnen die minder geld hebben toch naar een sportvereniging of meedoen met culturele activiteiten. Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds betalen de contributie en eventueel de benodigde attributen zoals bijvoorbeeld een hockeystick of sportkleding.

  Wethouder Martha van Abbema is blij dat de samenwerking met de fondsen een vervolg krijgt: “Hierdoor kunnen alle kinderen in Twenterand sporten en bijvoorbeeld toneel- en muziekles volgen, ook diegenen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Sporten en culturele activiteiten helpen kinderen om zich te ontwikkelen en mee te doen aan de samenleving.”

  Resultaten
  Uit de cijfers (meer...)

  Ondernemersfonds Twenterand voor en door ondernemers van start

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - De uitvoering van het Ondernemersfonds Twenterand gaat van start. Maandag 9 juli ondertekenden de betrokken ondernemersverenigingen en de gemeente Twenterand de regeling, waarmee symbolisch het startschot werd gegeven voor de uitvoering van het fonds.

  Coalitieakkoord GBT en CU nu ook in laaggeletterde versie

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - De coalitiepartijen GemeenteBelangen Twenterand (GBT) en de ChristenUnie (CU) hebben een vereenvoudigde versie van het coalitieakkoord gemaakt voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Deze is goedgekeurd door het Taalpunt Twenterand, die ook een handje heeft geholpen. Donderdag 12 juli werd het eerste exemplaar uitgereikt.

  Aanbesteding Zonnepark Oosterweilanden gestart

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - Op dinsdag 26 juni is de aanbesteding voor het aan te leggen zonnepark Oosterweilanden gepubliceerd. Het gaat hier om een niet-openbare Europese aanbesteding. Partijen die belangstelling hebben om in opdracht van de Zonnepark Oosterweilanden B.V. het zonnepark in de gemeente Twenterand aan te leggen en te onderhouden kunnen inschrijven tot donderdag 26 juli 2018.

  De beoogde planning ziet er als volgt uit: Na 26 juli volgt een beoordeling van de inschrijvers en daaruit worden 5 partijen geselecteerd die worden uitgenodigd tot een inschrijving met bijbehorende plannen. Dit kan tot 8 oktober. De definitieve gunning staat gepland voor dinsdag 13 november 2018

  Communicatie
  Gedurende het proces van aanbesteden wordt er inhoudelijk niet (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›