4°C
Bewolkt

  Herinnering voordracht Vrijwilligersprijzen Twenterand 2017

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - Eind 2017 organiseren de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT) de uitreiking van de vrijwilligersprijzen. Graag herinneren wij u er aan dat u nog tot 6 oktober 2017 kandidaten kunt voordragen voor een van de drie prijzen die worden uitgereikt: de Vrijwilligersprijs Twenterand (voor vrijwilligers van 26 jaar en ouder), de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligers van 18 tot en met 25 jaar) en de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligersorganisaties, groepen vrijwilligers, projecten en andere initiatieven die -grotendeels- draaien op vrijwillige inzet). Iedereen kan kandidaten voor deze drie prijzen voordragen.

  Samenvatting financiën zwembaden Twenterand

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - Enkele weken geleden ontstond er onduidelijkheid over de financiën voor de bouw en exploitatie van het nieuwe zwembad in Vriezenveen en de exploitatie van zwembad De Zandstuve in Vroomshoop. Op 12 september heeft het college van Burgemeester en wethouders antwoorden gegeven op vragen die daarover zijn gesteld. Dit bericht geeft een samenvatting van de beantwoording van die vragen, waarmee het college duidelijkheid geeft.

  Kerngericht werken ook van start in Vriezenveen

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - Begin maart is de pilot kerngericht werken gestart in Vroomshoop en vanaf juni is dit uitgebreid naar de kern Westerhaar-Vriezenveensewijk. Vanaf september komt daar Vriezenveen bij. Wekelijks gaan gemeentelijke consulenten vanuit de disciplines Werk, Inkomen, Jeugdhulp en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) met diverse partners in Gezondheidscentrum Weemelanden in Vriezenveen om de tafel om samen te werken en informatie uit te wisselen. Doel van de pilot is betere afstemming tussen de verschillende partijen om zo efficiëntere en effectievere zorg en ondersteuning te verlenen.

  Aanleg fietspad Kerkallee/Rohorst loopt vertraging op

  Gemeente

  VRIEZENVEEN - De aanleg van het fietspad Kerkallee/Rohorst in Den Ham loopt vertraging op. Dat komt omdat er nog geen overeenstemming bereikt kan worden met enkele eigenaren van de gronden die aangekocht moeten worden voor de aanleg van het fietspad. Het aanpassen van het tracé, in verband met de verkeersveiligheid, is niet mogelijk gebleken.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›