4°C
Bewolkt

  Diploma voor slagwerkleerlingen van SDG Westerhaar

  Algemeen

  WESTERHAAR - Afgelopen week hebben 5 leerlingen van de slagwerkgroep van SDG Westerhaar meegedaan aan het examen voor praktijk slagwerk. De leerlingen hebben dit examen met positief gevolg afgelegd.
  Voor diploma A slaagden: Felicia Mol en Rosanne Poelman.
  Voor diploma B slaagden: Wendy Grevink en Julian Veldhuis.
  Voor diploma C slaagde: Yoran Benjamins.


  Keet Kleur bij Scouting Azoelen

  Algemeen

  DEN HAM - De Bevergroep van scouting Azoelen uit Den Ham/Vroomshoop kreeg dit weekend bezoek van Keet Kleur. Dit was voor alle deelnemertjes (4-7jr) de eerste keer een heel weekend (2 nachtjes) overnachten in het troephuis De Willigenburgt. Het thema was : “Bij Keet Kleur thuis”. Keet is een echte kunstenaar en maakt de mooiste dingen en versieringen, door samen te werken leren de Bevers over kleuren bij jezelf, kleuren in muziek, kleuren in en om je huis, en natuurlijk in de natuur. Het weer werkte fantastisch mee waardoor de lampionoptocht een klein feestje werd.

  Hart voor Handicap zoekt collectanten

  Algemeen

  TWENTERAND - Hart voor Handicap is de collecte van de AGON (Algemene Gehandicapten Organisatie Nederland) en wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen met de collecte van 2 tm 7 juli 2018. Wie een paar uurtjes meehelpt, door bijvoorbeeld in de eigen straat te collecteren, helpt een beter leven mogelijk te maken voor mensen met een handicap. Kunt u niet collecteren? Dan zijn er andere manieren om de collecte te ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld mensen bellen of lijsten invullen. Bij Hart voor Handicap kan iedereen meedoen! Alle hulp is welkom!
  Wij houden dit jaar de collecte Hart voor Handicap, 2 tm 7 juli 2018, in de gemeente Twenterand.

  Tevens werken wij dit jaar met een Tikkie QR code, zodat u ook kunt doneren met uw mobiel. De afkorting die hiervoor gebruikt wordt is: HvH van AGON
  Wat doet de AGON Nijverdal e.o.:

  1.De AGON Nijverdal e.o. werkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen zoals die zijn ontstaan als gevolg van een beperking of chronische ziekte. Wij doen dit door mensen te (meer...)

  Alleen winnaars wandeldriedaagse De Weemelanden

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - Wat doe je als jouw bewoners niet in staat zijn om mee te doen aan de jaarlijkse wandelvierdaagse? Dan organiseer je zelf een wandelevenement, aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Bij De Weemelanden in Vriezenveen gebeurt dit al vijf jaar. Op 12 juni ging het wandellegioen weer op stap. Wilna van der Giesen en Monique Scholtens zitten naast elkaar aan de tafel, pal voor de kerk op het Tilanusplein in het dorp. De twee medewerkers Zingeving en Dagbesteding van de TMZ-locatie controleren de inschrijflijsten, beantwoorden vragen van deelnemers en hun begeleiders en sturen het legertje vrijwilligers aan. Het plein stroomt langzaam maar zeker vol. Met wandelaars, maar ook met opvallend veel mensen in een rolstoel, mensen achter een rollator en deelnemers met een verstandelijke beperking.

  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

  Advertorial
  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›