4°C
Bewolkt

  Vier huisartsen Vechtdal starten zoektocht naar nieuwe collega’s

  Algemeen

  HARDENBERG - Expeditie Huisarts Vechtdal is de zoektocht van vier samenwerkende apotheekhoudende huisartsenpraktijken naar nieuwe ondernemende huisartsen. Met deze expeditie zoeken de huisartsen in De Krim, Slagharen, Gramsbergen en Lutten per direct naar versterking in de vorm van opvolgers, huisartsen in dienst (HIDHA’S) en ZZP’ers. Deze innovatieve campagneaanpak laat zien hoe de vier zelfstandige huisartsen de huisartsenzorg in het Vechtdal sterk en toekomstbestendig willen houden.

  Seniorenmiddagen genomineerd voor Vrijwilligersprijs

  Algemeen

  DAARLERVEEN - De seniorenmiddagen Daarlerveen zijn genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018. Hier zijn we heel blij mee. In november 2013 begonnen de kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk” in Daarlerveen, in samenwerking met “Welzijn Ouderen Daarlerveen” met de eerste seniorenmiddagen. Het begon gelijk met 65 senioren en inmiddels zitten we telkens tussen de 80 en 100 bezoekers.
  Zo was er in november een seniorenmiddag in de ‘moodersproake’. In februari is er een middag waarin we terug in de tijd gaan met ‘Vassies’ van vroeger. Ook de oude beelden die daarbij getoond worden, zijn voor velen herkenbaar. De meesten komen uit het dorp Daarlerveen, maar telkens mogen we ook gasten welkom heten uit de omliggende plaatsen.

  Alleen nog kaarten voor De Winterkraaien op 7 maart

  Algemeen

  VROOMSHOOP - De animo voor de theatervoorstelling De Winterkraaien blijft groot. Al 14 keer werd deze theaterproductie de afgelopen twee jaar opgevoerd en al 5000 mensen bezochten de voorstelling. De stichting Levend Vroomshoop heeft daarom besloten weer twee voorstellingen te organiseren en wel op donderdag en vrijdag 7 en 8 maart 2019, in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop. Vrijdag 8 maart is al weer uitverkocht, maar voor donderdag 7 maart zijn nog voldoende kaarten te verkrijgen.

  Toen vertelster Thea Kroese in 2015 bij musicus Gezinus Veldman aanklopte om het verhaal van de zeven winterkraaien om te zetten in een theaterproductie, had ze niet kunnen voorzien dat de voorstelling zo’n groot succes zou worden. De melancholieke filmbeelden, de prachtige composities en het pianospel van Gezinus Veldman, de indringende vertellingen van Thea Kroese, de sonore en massieve (meer...)

  Bramer schenkt aan Happy kids van Stichting Manna

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - Woensdag 16 januari overhandigde algemeen directeur Dick Verhoeven van Aannemersbedrijf Bramer en Bramer Projectontwikkeling en wethouder Paters van de gemeente Twenterand, een geldbedrag aan de Stichting Manna voor het project Happy kids. Het bouwbedrijf heeft vestigingen in vier gemeenten en elk jaar doen zij in één van die gemeenten een donatie aan een lokaal goed doel. Dit jaar doet Bramer de donatie in de gemeente Twenterand aan het project Happy kids van Stichting Manna. Dit project zorgt ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien ook hun verjaardag kunnen vieren.

  Een aantal jaren geleden zijn aannemersbedrijf Bramer B.V. en Bramer Projectontwikkeling gestopt met het geven van relatiegeschenken voor kerst. Dick Verhoeven daarover: “Dat geld besteden we nu aan een goed doel, waarbij we het College van burgemeester en wethouders de gelegenheid geven het doel te bepalen. Het is één van de manieren waarop wij invulling geven aan onze maatschappelijke (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›