4°C
Bewolkt

  Uitreiking Akkerfonds aan Boost Gospel Festival 2018

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - Donderdagavond 20 juli vond er in De Akker te Vriezenveen alsnog een uitreiking plaats vanuit het Akkerfonds. De organisatie van Boost Gospel Festival uit Den Ham was naar De Akker gekomen om de cheque in ontvangst te nemen. Boost Gospel Festival is een christelijk festival in Den Ham. Afgelopen Pinkstermaandag was hiervan de 1e uitvoering en met succes. De doelstelling van het festival is mensen een plaats te bieden waar volop de ruimte is om God te ontmoeten en elkaar te ontmoeten.

  Spelers gezocht voor voorprogramma ‘Het Verzet Kraakt’

  Algemeen

  ALMELO - Het grootste Twentse theaterspektakel van het jaar, ‘Het Verzet Kraakt’, zoekt enthousiaste mensen die tussen 29 augustus en 23 september a.s. een personage willen spelen in het voorprogramma. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar auditie@hetverzetkraakt.nl
  Voor het voorprogramma creëert het creatieve team van ‘Het Verzet Kraakt’ de sfeer van een station uit de jaren '40. Het publiek waant zich treinreiziger uit die tijd. De spoorwegmedewerkers hebben alleen vanuit Londen de oproep gekregen al het werk neer te leggen om de Duitsers dwars te zitten. Er volgt een treinstaking. De 'reizigers' lopen in groepen op het station en langs de historische trein 'De Blauwe Engel'. Van hieruit gaan ze over een brug naar het Indiëterrein waar ze gaan eten en waar de theatervoorstelling later is.

  Voor het voorprogramma is ‘Het Verzet Kraakt’ op zoek naar mensen die gedurende een aantal voorstellingen een personage op het station willen vertolken. Er is niet of nauwelijks tekst en repeteren is niet nodig.

  Ronald Veurink, verantwoordelijk voor de regie van het voorprogramma: ‘Natuurlijk is acteertalent of -ervaring fijn, maar dat hoeft niet. Affiniteit met theater en (meer...)

  Openingstijden Bibliotheek Twenterand in zomervakantie 2017

  Algemeen

  TWENTERAND - In de zomervakantie zijn Bibliotheek Den Ham en Vriezenveen tijdens normale tijden geopend. Bibliotheek Vroomshoop is alle dagen geopend, maar kent – samen met Westerhaar – deels aangepaste openingstijden.

  Bibliotheek Den Ham: Gewone openingsdagen en –tijden (zie overzicht hieronder)
  Bibliotheek Vriezenveen: Gewone openingsdagen en –tijden (zie overzicht hieronder)
  Bibliotheek Vroomshoop: Van 7 tot 25 augustus geopend van 11.00 tot 16.30 uur (verder: zie overzicht hieronder)
  Bibliotheek Westerhaar: Van 31 juli tot 25 augustus geopend vanaf 10.30 uur en (meer...)

  Eindbedrag € 111.190 voor Samenloop voor Hoop Twenterand

  Algemeen

  WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Rotaryclub Twenterand heeft op 18 juli de vrijwilligers uitgenodigd bij De Johanneshoeve in Westerhaar-Vriezenveensewijk voor een afsluitende avond van de Samenloop voor Hoop Twenterand 2017. Na de koffie met krentenwegge werd het gerealiseerde eindbedrag van € 111.190,- bekendgemaakt door voorzitter Bert Hospers en penningmeester Ben Spenkelink. Voorzitter Bert Hospers heeft alle vrijwilligers, die hebben bijgedragen aan het evenement, uitvoerig bedankt in zijn toespraak: “ Deze samenloop is een geweldig succes geworden door jullie enthousiaste inzet en de uitstekende samenwerking tussen instanties, KWF kankerbestrijding, bestuur, commissies en vrijwilligers in de gemeente Twenterand”.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›