4°C
Bewolkt

  Opnieuw cursussen ‘Muziek op Schoot’ in Bibliotheek Vriezenveen

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - In de bibliotheek van Vriezenveen start binnenkort weer de cursus Muziek op Schoot. Deze cursus is bedoeld voor moeders, vaders, opa’s, oma’s en verzorgers met een kind tussen de 9 maanden en 4 jaar oud. Tijdens de lessen wordt er gezongen, gespeeld, geluisterd en bewogen. Zelf muziek maken gebeurt met stem, handen en voeten en eenvoudige instrumenten. De lessen sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Door zo samen bezig te zijn wordt een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van de kinderen. Ook zijn liedjes heel belangrijk voor de taalontwikkeling.

  Bibliotheek Vroomshoop en Westerhaar alle dagen open!

  Algemeen

  TWENTERAND - Per 1 april 2018 gaan de openingstijden van de bibliotheken van Twenterand veranderen. Om u nog meer van dienst te zijn gaan de vier bibliotheken samen 175.5 uur open per week. Dat is nu nog 157.5 uur, dus een verhoging van 18 uur per week!
  Wat gaat er veranderen?
  Bibliotheek Westerhaar is per 1 april ook de hele donderdag open en is daarmee 47.5 uur per week geopend.
  Bibliotheek Vroomshoop gaat ook open op dinsdag en komt dan op 50 openingsuren.

  Majorettes “De Harmonie Vroomshoop” komen terug met 4 medailles en 1 keer plaatsingspunten NK.

  Algemeen

  VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 17 maart startten de majorettes van ‘De Harmonie Vroomshoop’ het concours seizoen in Emmeloord. Het was een dag met maar liefst 175 optredens . De concurrentie was dan ook enorm voor de meiden van “De Harmonie”. Daarnaast werd er op hoog niveau getwirld in Emmeloord. Ondanks dat wisten een aantal meiden toch een medaille te bemachtigen.

  ROC van Twente gooit hoge ogen met vijftien medailles tijdens NK voor Beroepen.

  Algemeen

  ZWOLLE - Vijftien studenten van ROC van Twente vielen tijdens Skills The Finals in Zwolle in de prijzen. De Twentse onderwijsinstelling ontving vijf gouden, zeven zilveren en drie bronzen medailles tijdens de prijsuitreiking op zaterdagavond 17 maart. Na maanden van intensieve training en drie finaledagen mogen zij zich met trots kampioenen binnen hun vakgebied noemen. Tijmen Braakman (20) uit Den Ham was een van degenen die zich volgens de vakkundige jury tot de absolute top van Nederland mag rekenen en kreeg een gouden medaille uitgereikt in het vakgebied 'restauratietimmerman'.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›