4°C
Bewolkt

  Echtpaar Wanschers - Buitenhuis 60 jaar getrouwd

  Algemeen

  DEN HAM - Het echtpaar Wanschers - Buitenhuis uit Den Ham was woensdag 14 november 60 jaar getrouwd. Om hen met dit heuglijke feit te feliciteren, bracht locoburgemeester Paters het echtpaar die dag een bezoek.

  De heer B. Wanschers is geboren op 15 juli 1933 in Almelo. Zijn echtgenote, mevrouw A. Wanschers - Buitenhuis, werd op 23 januari 1936 geboren in Wanneperveen. De heer en mevrouw Wanschers - Buitenhuis trouwden op 14 november 1958 in de gemeente Meppel.

  Echtpaar Groote - Reimink 60 jaar getrouwd

  Algemeen

  DEN HAM - Het echtpaar Groote - Reimink uit Den Ham was woensdag 14 november 60 jaar getrouwd. Om hen met dit heuglijke feit te feliciteren, bracht locoburgemeester Paters het echtpaar die dag een bezoek.

  De heer J. Groote is geboren op 7 januari 1940 in Westerhaar - Vriezenveensewijk. Zijn echtgenote, mevrouw G. Groote - Reimink, werd op 8 april 1941 geboren in Den Ham. De heer en mevrouw Groote - Reimink trouwden op 14 november 1958 in de gemeente Den Ham.

  Heropening Löwik Wonen & Slapen groot succes

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - Afgelopen week was het één groot feest tijdens de 3 Waanzinnig Wilde Woondagen bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen. Ter ere van de heropening van de volledig vernieuwde woonboulevard werden bezoekers drie dagen lang vermaakt met een compleet programma en natuurlijk tal van aanbiedingen en acties.

  De hele donderdag stond met verschillende workshops in het teken van interieur & styling. ’s Avonds vertelde directeur Gerben Löwik tijdens de informele opening over de uitbreiding van de woonboulevard en de nieuwe concepten. Direct in aansluiting hierop werden de bezoekers verrast met de winnaar van de beste brassband van Nederland, Brassband TFM, die met groot kabaal de winkel kwam inwijden. (meer...)

  Marten Dijkstra nieuwe Prins der Smoezen

  Algemeen

  VROOMSHOOP - “Met fiene stappers en een goede buur, viert wij carnaval tot het laatste uur”. Dat is het motto waarmee Prins Marten I (Marten Dijkstra) samen met zijn Adjudant Edward (Edward Olthof) het komende jaar over “Smoezenlaand” regeert. Dit duo werd afgelopen zaterdagavond gepresenteerd bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

  Traditiegetrouw werd de nieuwe prins officieel gepresenteerd tijdens het Prinsenbal. Om 11 over 10 kwam hij samen met zijn adjudant tevoorschijn in de theaterzaal van de residentie van De Smoezen.

  Prins Marten I maakt al enige jaren deel uit van de Raad van Elf van De Smoezen. Hij is binnen de vereniging bekend als “Schout van de fiene stappers” vanwege zijn dagelijkse werk als (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›