4°C
Bewolkt

  Geslaagd jubileumfeest TMZ-medewerkers Vriezenveen

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - Vrijdag 14 juni zijn de jubilerende medewerkers en vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) die actief zijn in De Weemelanden in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om zes medewerkers die 12,5 jaar in dienst zijn en zes vrijwilligers die 12,5 jaar verbonden zijn aan TMZ in Vriezenveen. Als blijk van waardering voor hun jarenlange enthousiaste inzet bood TMZ hen een feestelijke bijeenkomst, geschenken, verschillende buffetten en gezellige muziek aan in De Weemelanden in aanwezigheid van collega’s, familie en vrijwilligers.

  Tien gemeenten in Twente kiezen voor Beste Buur Bokaal

  Algemeen

  TWENTERAND - Vanaf maandag 17 juni kunnen bewoners uit de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hellendoorn, Hengelo, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden een beste buur nomineren voor de Beste Buur Bokaal. Heeft u een buur die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar dan via de website www.bestebuurbokaal.nl. Nomineren kan tot 1 augustus.

  Beste Buur Bokaal is een initiatief van de lokale woningcorporaties, huurdersorganisaties en gemeenten. De samenwerkende partijen zijn het erover eens dat een sociaal, veilig en actief leefklimaat van belang is om langer thuis te blijven wonen. Een prettig leefklimaat helpt tegen vereenzaming en draagt bij aan Twents noaberschap. Want samen willen we een bijdrage leveren om ontmoeting en verbinding tussen mensen in buurten te stimuleren.

  Alle inwoners uit de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hellendoorn, Hengelo, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden komen in aanmerking voor Beste Buur Bokaal. Wel moet iemand worden voorgedragen door (een) buurtbewoner(s). Dat kan heel eenvoudig via www.bestebuurbokaal.nl. Geef ook een motivatie, waarom u vindt dat uw buurman of buurvrouw de Beste Buur Bokaal verdient. Bij (meer...)

  Henriëtte Bots nieuwe preses Innerwheel Vriezenveen

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - Tijdens de laatste bijeenkomst dit seizoen van de Innerwheel Vriezenveen, heeft de jaarlijkse presidentswisseling plaats gehad. Alice Hospers maakte plaats voor Henriëtte Bots, die deze serviceclub nu een jaar lang gaat leiden. Het gebeurde tijdens een gezellig afscheidsdiner met de leden in De Oale Marckt in Wierden. Mevrouw Bots had voor haar voorganger een feestelijk boeket bloemen meegenomen, als dank voor een jaar lang ‘op de winkel passen’. Het boeket was mooi gekozen in de kleuren van het logo van de Innerwheel: blauw, geel en wit.

  Traditie is dat de nieuwe presidente een motto bekendmaakt voor het komende clubjaar. Henriëtte Bots heeft als hobby ballet en zij koos daarom voor de pirouette als motto. “Het betekent ronddraaien op één been en dat is beweging. Het is ook wat ik de club wil meegeven dit jaar: dat we in beweging blijven”, aldus de nieuwe presidente tijdens haar speech. Het is een mooi vervolg op het motto (meer...)

  Twenterand Fiets 4 daagse: 25 t/m 28 juni

  Algemeen

  TWENTERAND - Ooit gehoord van het ‘drielandenpunt’ van Twente, Salland en Vechtdal? Tijdens de Twenterand Fiets 4 daagse fiets je letterlijk op de grens van deze drie regio’s. Het startpunt is elke dag anders. Ideaal; zo pak je van verschillende dorpen en steden de charmes mee. Je kunt kiezen uit 40 of 60 kilometer per dag. En welke afstand je ook kiest: je komt langs de mooiste plekken waar je normaal niet zou komen!

  In samenwerking met de wielertoerclub Vroomshoop en een werkgroep bestaande uit recreatieondernemers in Twenterand en enthousiaste vrijwilligers organiseert Twenterand Tourist Info voor de 4 e keer de Twenterand fiets4daagse. Evenals de succesvolle eerste 3 edities wordt er nu ook elke dag gestart vanuit een andere kern in Twenterand. Er zijn 4 prachtige nieuwe routes uitgezet van ca 40 of 60 km. (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›