4°C
Bewolkt

  Helpende handen, daar heeft iedereen toch wel eens behoefte aan!?

  Algemeen

  TWENTERAND - Soms zijn er dingen waarbij een beetje hulp welkom is, denk aan de tuin die wel eens iets meer onderhoud vraagt dan u zelf nog kunt of misschien lukt het u niet om die boekenkast die u heeft gekocht zelf in elkaar te zetten. Maar ja, waar vind je iemand die je daarmee wil helpen. Voor inwoners van Twenterand is er de webservice Helpende Handen die hierin hoopt te voorzien,… maar daar hebben we u bij nodig!
  Heeft u als inwoner een vraag, stel deze dan gerust op Helpende Handen. Of heeft u nog wel af en toe wat tijd over en wilt u deze nuttig besteden door iets te betekenen voor anderen in uw dorp of elders in de gemeente Twenterand? Reageer dan op een geplaatste vraag of plaats uw eigen aanbod. Dat kan al zijn door uw hulp aan te bieden bij eenvoudige klusjes zoals een schilderij ophangen, kleine reparaties, het snoeien van de heg, helpen met eenvoudige administratieve zaken of een keertje meerijden naar een ziekenhuis of winkel; éénmalig of met regelmaat. Het principe van Helpende Handen is dat u elkaar helpt met gesloten beurs.

  Hoe werkt het?
  De webservice is te vinden op https://helpendehanden.zorgsaamtwenterand.nl. De geplaatste berichten kunt u bekijken via onder de knop “vraag & aanbod”. Wanneer een bericht u aanspreekt kunt u via de website reageren. Hiervoor moet u zich éénmalig registreren waarmee u een profiel aanmaakt. Na het aanmaken van uw profiel kunt u uw eigen vraag en/of aanbod plaatsen. (meer...)

  Feestweek Vroomshoop zoekt hobbykoks en modellen

  Algemeen

  VROOMSHOOP - De organisatie van Feestweek Vroomshoop maakt bekend dat er een tweede editie komt van Women & Girls Summernight. Na het succesvolle debuut in 2017 met ruim 600 bezoekers zal de tweede editie op woensdag 5 september 2018 plaatsvinden. Een grote verandering ten opzichte van vorig jaar is de indeling van het terrein. Het aantal hobbykoks breidt uit van 10 in 2017 naar 20 in 2018. Door deze uitbreiding krijgen de hobbykoks een prominentere plek tijdens het event.

  “De tent wordt als het ware opgedeeld in twee grote cirkels. De middencirkel vormt het ‘food’ gedeelte, daaromheen komt een grote cirkel met 25 lokale ondernemers. In de middencirkel richten we een groot horecaterras in, omringd door 20 hobbykoks en 2 chef-koks die kookdemonstraties geven”, zeggen organisatoren Rosita van der Kruk en Patrick Drenthen. “Vorig jaar zijn we positief verrast (meer...)

  Zonovergoten BOOST Gospel Festival inspireert 3.000 bezoekers

  Algemeen

  DEN HAM - Op maandag 21 mei vond de 2e editie plaats van het BOOST Gospel Festival. Na de succesvolle eerste editie in 2017 wisten dit jaar maar liefst 3.000 bezoekers het festival in Den Ham te vinden. In de bosrijke setting van zalencentrum de Zandstuve waren bijna 100 vrijwilligers aan de slag om mensen een inspirerende dag te bezorgen.
  Het programma-aanbod trok een zeer divers publiek in alle leeftijden. De organisatie van het festival speelde hier goed op in door breed te programmeren. Op de Inspire Stage stonden bekende sprekers zoals Gert-Jan Segers, Gert Hutten en Pieter Omtzigt. Bijzonder was dat zowel sprekers als muzikanten ook buiten de podia om in gesprek gingen met de bezoekers.

  DETO uit Vriezenveen ontvangt 5.000 euro extra van VriendenLoterij

  Algemeen

  VRIEZENVEEN - Een grote verrassing voor voetbalvereniging DETO uit Vriezenveen van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in april en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 5.000 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. DETO gaat het geld gebruiken om de keuken in de kantine aan te pakken.

  Erik Eshuis, penningmeester bij DETO: "Wat is dit gaaf! Ik ben heel trots op iedereen die heeft meegeholpen met bellen. Met deze extra bijdrage gaan we de keuken in de kantine vernieuwen. Heel fijn dat dat nu kan!"

  De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van DETO leverde de club maar liefst 97 loten op. Daarmee scoorde de club in (meer...)

  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

  Advertorial
  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›