4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politieke stem op Delta FM

· 225× bekeken

TWENTERAND - In het politieke praatprogramma van 20 februari 2020 zijn de gasten Stephan Reusken, fractievoorzitter van de PvdA-GL en Jan Jonker, fractievoorzitter van de SGP. Zowel de PvdA-GL als de SGP zijn zogenaamde eenmanspartijen, maken deel uit van de oppositie en zijn heel actief op een groot aantal terreinen. Daar houden overigens de grote overeenkomsten wel zo’n beetje op want politiek zijn er wel degelijk verschillen, hoewel de uitzonderingen de regel bevestigen. Over het onderwerp Soweco zit niet zo veel verschil tussen de politieke opvattingen, maar bijvoorbeeld over Handelsonderneming Dekker denken de partijen totaal verschillend.

Presentator Walraven: ‘Natuurlijk ga ik op zoek naar de verschillen, zodat er over gedebatteerd kan worden, maar ook de zaken waar men in principe gelijk over denkt komen aan de orde. Belangrijk is dat mijn gasten ook daadwerkelijk aanwezig zijn, want dat liep de laatste twee uitzendingen niet helemaal goed. Ik heb mijn beide gasten nog even extra benaderd en bij leven en welzijn zijn zij alle twee aanwezig.’

De uitzending van 20 februari 2020 wordt uitgezonden via Delta TV, Delta FM en live gestreamd via de Facebookpagina van het politieke praatprogramma.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›