4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

#IkPasTwenterand

· 277× bekeken

TWENTERAND - IkPas is een landelijke campagne rondom bewustwording van alcoholgebruik. Dit jaar werken diverse lokale organisaties samen in Twenterand om deze campagne op de kaart te zetten. “IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt 40 dagen geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.” Uit onderzoek blijkt dat veel deelnemers van IkPas positieve lichamelijke veranderingen ervaren; zo voelen ze zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

IkPas Twenterand start 26 februari 2020. Aan de actie doen drie organisaties mee: Tactus Verslavingszorg, GGD Twente en Waypoint Twenterand. Tijdens de actie zullen vrijwilligers en medewerkers van de deelnemende organisaties hun verhaal vertellen via Social media.

Durf jij ook de uitdaging aan te gaan? “We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. We hopen dat zoveel mogelijk inwoners van Twenterand deze stap durven te zetten om in de eerste plaats hun eigen bewustwording te vergroten. Daarnaast hebben we afgelopen jaar ook al gezien dat deelnemers veel impact hebben op hun eigen omgeving. De actie zet veel mensen aan het denken en daar gaat het ons nou juist om.”

Op www.ikpas.nl kun je terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen… alles om jouw uitdaging te volbrengen! De verhalen worden gedeeld op www.facebook.com/waypointtwenterand

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›