4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gastvrij Twenterand is gestart

· 225× bekeken

TWENTERAND - Per 1 januari van dit jaar is Gastvrij Twenterand echt gestart. Dit houdt in dat wij ervoor willen zorgen dat onze mooie gemeente Twenterand bij de toeristen en recreanten op de kaart komt.

U kunt van ons verwachten dat wij (recreatie)ondernemers kunnen ondersteunen in de marketing van Twenterand. Wij willen dit doen door samenwerking met ondernemers, de gemeente Twenterand, Vechtdal Marketing en Twentemarketing. Door middel van opgestelde servicepakketten kunt u aangeven waarin wij u kunnen ondersteunen. Verder kunt u van ons verwachten dat wij de toeristische doelgroep(en) van de gemeente Twenterand in kaart brengen. Daarnaast zal in de komende maanden de website www.gastvrijtwenterand.nl geheel vernieuwd worden in de stijl van Twente. Hiermee willen wij samenhang creëren met de regio waaraan wij verbonden zijn. Ook wordt Social Media meer ingezet om de doelgroep te bereiken.

Wij heten als stichting Gastvrij Twenterand onze nieuwe medewerker Lisette de Lange van harte welkom. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u altijd telefonisch of via de mail contact met haar opnemen.

U kunt de evenementen die u organiseert toevoegen in onze agenda. Deze agenda wordt gepubliceerd op de website en wekelijks in de krant ‘De week van Twenterand’. U kunt het evenement toevoegen via de website www.gastvrijtwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›