4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Boys-jeugd neemt een voorschot op de derby

· 209× bekeken

DEN HAM - Op woensdagmiddag 12 februari ging om 15.15 uur het door Heracles Almelo opgezette Rabo Fifa-toernooi in de kantine van vv Den Ham op het voetbalcomplex De Rohorst van start. Vanwege de naderende derby tussen de eerste elftallen van Vroomshoopse Boys en vv Den Ham werd dit opgenomen in de Heracles Derby Tour. In totaal 32 jeugdspelers van JO11 t/m JO13 van beide verengingen werden uitgedaagd voor de Fifa-voetbalgame op de schermen.

Het vlotte combinatiespel en ook de spanning spatte van de schermen af en er waren mooie voetbalstaaltjes te zien. Een voorbode voor de echte derby, dan wordt die zeker aantrekkelijk. Na de nodige voorronden bleven er vier kanshebbers over, allen van Vroomshoopse Boys.

Glenn Hendriksen en Thom Veenhof streden om de plekken 3. en 4, waarbij Glenn winnaar werd. Hij veroverde twee kaartjes voor een competitiewedstrijd in de eBox in Erve Asito van Heracles, die hij samen met Thom gaat bezoeken.
De finale ging tussen Sem Olsman en Tigo Nieboer. Uiteindelijk bleek Tigo de sterkste en hij won daarmee een full HD TV, terwijl Sem een gaming head set kreeg. Tigo Nieboer plaatste zich door deze overwinning voor de finale van de Fields of Talent bij Heracles Almelo.

De drie beste gamers kregen tevens een speciale Heracles Fut-card aan het eind van deze geslaagde Heracles Derby Tour in Den Ham.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›