4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Koninklijke onderscheiding voor 17 brandweervrijwilligers

· 469× bekeken

TWENTERAND - Op donderdagavond 30 januari reikte burgemeester Annelies van der Kolk aan 17 brandweervrijwilligers in de gemeente Twenterand een koninklijke onderscheiding uit. Allemaal zijn ze méér dan 20 jaar actief geweest en hebben ze zich ingezet voor de vrijwillige brandweer in Twenterand en daarmee een bijdrage geleverd aan de openbare orde en veiligheid in hun woonplaats en in de regio. Ze spreekt daarbij ook haar grote waardering uit voor de werkgevers van de brandweerlieden, dat zij hun werknemers deze mogelijkheid en ruimte bieden.

Het betreft:

Bertil Kampherbeek, Gert Bijlstra, Marcel Kroeze, Berno Hospers, Bert Bolte, Daan Holland, Daan Meijerink, Erik Ekkel, Henk Folbert, Henk Smelt, Johan Post, Joop Coes, Peter Krol, Arjan Webbink, Jan Hankamp, Jan Kamphuis en Martijn Roberg.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›