4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Schilderlessen in d’Oale Skoele

· 288× bekeken

VROOMSHOOP - Er gaat weer les gegeven worden in D'Oale Skoele! Niet zomaar gewone les, maar schilderles! De docent is kunstenares Claire Poutsma. Ze heeft jaren als ontwerper gewerkt en is nu professioneel schilder. Daarnaast geeft ze nu ook les "Het is tijd om mijn kennis over te dragen" zegt Claire, "Dit is hiervoor de ideale plek. Het oude schoolgebouw heeft ruime lokalen met grote ramen, dus goed licht".

Iedereen die meer wil leren over portret schilderen, perspectief, olieverf of bijvoorbeeld kleur, is van harte welkom. Voor de lessen zijn schildersezels gemaakt en beschikbaar gesteld door de BOVO en Boshoeve.

Woensdagmiddag 11 maart starten de schilderlessen van 14 tot 16 uur, je kan dan een (proef-)les volgen voor 25,- of een 10-strippenkaart kopen met korting. Als je besluit te komen, kun je je bij haar aanmelden via clairepoutsma@planet.nl
Meer informatie kun je vinden op haar site: www.clairepoutsma.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›