4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Times like these’ in CCK2 Vriezenveen

· 337× bekeken

VRIEZENVEEN - Zangeres Aletta Berkhof met haar band ‘Times Like These’ maakte er een prachtig feestje van zaterdagavond in CCK2. Op uitnodiging van Theater Turf vulden zij de traditionele muziekmaand januari, als een opening van het nieuwe jaar. Het werd een swingend concert, waarbij de band aan het eind toch nog liefhebbers op de dansvloer trok. Theater Turf kijkt met gemengde gevoelens terug, in verband met een matig bezochte avond. Aan de band lag het niet. Aletta en haar bandleden gaven zich voor de volle 100% en kregen het voor elkaar samen met de ongeveer 40 enthousiaste belangstellenden er een goede sfeer van te maken.

“Jammer”, liet voorzitter Jorrit Efdé toch weten. “Iedereen heeft er hard aan gewerkt om er een mooie muziekavond van te maken. Ook de beheerders van CCK2 hadden het allemaal goed voor elkaar. Meer kun je dan ook niet doen”. Opvallend was dat na 20.00 uur (aanvang van het concert) de meeste gasten kwamen binnendruppelen. “Misschien is dat een punt om ons op te richten: dit soort concerten iets later laten beginnen”, aldus Efdé.

De zangeres zelf had er minder moeite mee. Alsof ze niet een paar uur lang met twee korte pauzes alles gegeven had op de bühne, zei ze schijnbaar onvermoeibaar stralend: “Ik heb het een prachtige avond gevonden”. En dat gold ook absoluut voor het aanwezigen publiek.

Het volgende evenement dat Theater Turf organiseert is op woensdagmiddag 19 februari. Vanaf 14.30 uur komt de magische goochelaar Jan uit Wierden naar CCK2 om voor de kinderen een spannende en humoristische middag te organiseren. Kaarten a € 5,-- p.p. kunnen alvast gereserveerd worden via www.theaterturf.nl .

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›