4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bridgedrive Innerwheel Vriezenveen

· 327× bekeken

VRIEZENVEEN - De Innerwheel Vriezenveen heeft zaterdag al weer haar 11e bridgedrive gehouden. In de Ontmoetingsruimte van de protestantse kerk aan de Spoorstraat in Wierden kwamen maar liefst 120 kaartliefhebbers samen om met elkaar een gezellige en spannende bridgecompetitie te houden. De bridgedrive is een jaarlijkse activiteit op de agenda van de Innerwheel club, waarbij de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor de Stichting Sheltersuit uit Enschede. Deze organisatie maakt water- en winddichte pakken voor vluchtelingen en daklozen. Tijdens de lunch kwam Youp van Meek van Sheltersuits uitleg geven over de stichting en liet een film zien hoe deze comfortabele pakken voor de mensen, die een dak boven hun hoofd moeten missen, worden gemaakt. En hoe blij zij daar mee zijn. Ook bracht hij een pak mee die in een rugzak gedragen kan worden en showde dit zelf aan de kaartspelers.

Presidente Henriëtte Bots reikte hem de opbrengst van de bridgedrive, een cheque van € 1500,-- uit. Van Meek was hier blij mee. “Kunnen we weer drie pakken van laten maken”, vertelde hij zijn gehoor.

De bridgedrive kent veel trouwe spelers, aangevuld met nieuwe deelnemers. “Ze hoeven geen reclame te maken”, aldus een deelneemster lachend. “Het is altijd leuk hier”. De dames van de serviceclub helpen dan ook altijd fanatiek mee om het de bridgers zo goed mogelijk naar de zin te maken, waarbij zij de uit te delen zelf gemaakte hapjes en de bediening helemaal voor hun rekening nemen. Wedstrijdleider Hans Kuipers was ook deze keer weer verantwoordelijk voor de spelleiding .

Als dank voor hun deelname en dus het steunen van het project Sheltersuits, kregen de bridgedeelnemers allemaal een prachtige roos uitgereikt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›