4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ook de laatste Winterkraaien weer uitverkocht

· 256× bekeken

VROOMSHOOP - Ook de laatste twee theatervoorstellingen van De Winterkraaien (op 6 en 7 februari in Het Punt te Vroomshoop) zijn inmiddels compleet uitverkocht. De stichting Levend Vroomshoop organiseerde in totaal dan 18 voorstellingen in zowel Het Punt als De Voorveghter, tussen 2016 en 2020, met in totaal zo'n 6000 bezoekers. Een nooit verwacht succes. Alle bezoekers hartelijk dank voor hun belangstelling!

Komt er ooit nog een vervolg? Wellicht volgen er nog enkele akoestische voorstellingen, in een kerkzaal bijvoorbeeld. Levend Vroomshoop onderzoekt momenteel of dat mogelijk is. Wij houden u op de hoogte.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›