4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwjaarsbijeenkomst en Jubileumuitgave: De Akker in het zilver!

· 310× bekeken

VRIEZENVEEN - Met bovengenoemde titel is onder redactie van Hans Fokke en Germa Brink een schitterend boekwerk uitgegeven. De ontstaansgeschiedenis van De Akker en van De Zaaier is nu zorgvuldiger vastgelegd dan ooit en uitstekend verwoord door de diverse oprichters van het 1e uur. De fotografie is voor een groot deel van Bennie Schotman en verzameld uit eerdere jaren. Een prachtig boekwerk om samen door te lezen, om herinneringen op te halen en te koesteren en om samen heen en weer te bladeren. Een goed geslaagde afwisseling van woord en beeld, anekdotes; van feiten, belevenissen en verhalen.

Vanuit verschillende invalshoeken en belevingssferen schetst dit boekwerk een mooie weergave van de doelstelling en activiteiten,waar De Akker en De Zaaier nu en in de nabije toekomst in Vriezenveen en omstreken voor staan.
De jubileum uitgave werd uitgereikt aan het bestuur van de Akker en De Zaaier tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst met vrijwilligers. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst keek voorzitter Couzijn Bos van De Akker vooruit op komende Zilveren Akker-Activiteiten voor het jubileumjaar. Vrijwel elke maand organiseert de jubileumcommissie op de winkelvloer of in CCK2 of Grote Kerk komend jaar aansprekende activiteiten voor de vrijwilligers en klantenkring.

Voor alle vrijwilligers is er uiteraard allereerst een exemplaar, al uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.Sinds zaterdag 11 januari is de jubileumuitgave ook in beperkte oplage te koop en beschikbaar in de winkel, dus welkom bij een bak koffie op Westeinde 305

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›