4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Intensieve samenwerking tussen Delta FM en Noos wordt voorbereid

· 404× bekeken

VROOMSHOOP - De overheid ziet het belang van lokale omroepen beslist in, maar wil de kwetsbaarheid verminderen door samenwerking en fusie te stimuleren. De bedoeling is dat er, met als streefdatum 1 januari 2021, nog maar 80 streekomroepen over zijn. Ook deze lokale omroep in Twenterand, Delta FM zoekt naar samenwerking en daarom zijn er er al afspraken gemaakt met NOOS, de lokale omroep van Hardenberg. De gemeentebesturen van Hardenberg en Twenterand hebben Jos van den Born aangesteld als kwartiermaker om dit proces in goede banen te leiden.

Makkelijk zal het niet gaan, want iedere omroep heeft zijn eigen cultuur en verworvenheden. De belangrijkste groep binnen een lokale omroep zijn de vrijwilligers. Er is een chronisch tekort aan vrijwilligers, maar door samenwerking kunnen tekorten beter worden opgevangen. Zaak is het proces van samenwerking in goede banen te leiden en goed te communiceren met deze vrijwilligers.

Vrijwilligers vormen dus het kapitaal van Delta, maar iedereen kan gelukkig vrijwilliger zijn en worden. Want als u iets hoort of ziet dat nieuwswaardig lijkt en dit meldt via info@deltafm.nl dan helpt u de lokale omroep als vrijwilliger, zonder verdere verplichtingen.

Zie voor een uitgebreide beschouwing https://www.detwenterander.nl/plus/382157_geen-makkelijke-opgave-voor-jos-van-den-born

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›