4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestelijke opening speeltuin Boshoek Vroomshoop

· 383× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag werd de vernieuwde speeltuin in de Boshoek in Vroomshoop geopend door wethouder Roel Koster. Aan de opening werd uitgebreid aandacht besteed. De hele speeltuin werd versierd, evenals het voetbalveld midden in de buurt. In deze feestelijke ambiance - en onder toeziend oog van vele buren met hun kinderen en kleinkinderen - werd eerst door Marieke Kolthof, voorzitter van de buurtvereniging Noabers Bosboek, verteld hoe deze nieuwe speeltuin er is gekomen. 'We hebben zelf initiatief genomen maar zonder de gemeente was dit er nu niet geweest.'

Roel Koster sprak vervolgens namens de gemeente en gaf ook aan het eigen initiatief te waarderen. De gemeente is blij dat ze geholpen hebben door een kernbudget beschikbaar te stellen. 'Dit is precies waar de kernbudgetten voor bedoeld zijn'. Vervolgens werd het lint van de speeltuin doorgeknipt en werd er gelijk volop gespeeld in de speeltuin.

Ook werd er nog even een potje voetbal gespeeld midden in de buurt op het veld. Hier zijn als aanvulling op de speeltuin ook nog 2 goaltjes geplaatst.
In de tent werd naderhand door de buren een hapje en drankje genuttigd om de opening te vieren, maar zeker ook om elkaar als buren even te spreken en gezellig samen te zijn.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›