4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Altijd al eens een portret willen schilderen?

· 283× bekeken

WESTERHAAR - Als u altijd al eens hebt willen leren portret tekenen en schilderen, grijp nu de kans. De Kunstkring Westerhaar start in het nieuwe jaar, vanaf 9 januari, met een serie lessen over het tekenen en schilderen van portretten. Onder de bezielende leiding van Brenda Westerman, zelf een voortreffelijk portrettiste maakt u kennis met de fijne kneepjes van het vak. Leren kijken, tekenen en uiteindelijk een portret uitwerken in acrylverf. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, of u beginner bent of meer ervarener. Begeleiding is aanwezig.

In een gezellige sfeer groeit u toe naar een resultaat waar u versteld van zult staan. Het enige wat u naast eigen materiaal nodig hebt is de wil om het beste uit uzelf te halen.

De Kunstkring heeft al 46 jaar ervaring met het verzorgen van lessen voor haar leden. Eens in de twee weken komen deze samen op een donderdagavond. In het verenigingsgebouw aan de Leidijk in Westerhaar.
Dat deze van oorsprong in Westerhaar gestarte vereniging nu een Twenterandse Kunstkring is blijkt uit de samenstelling van de leden. Heel Twenterand is vertegenwoordigd. Zelfs uit de hele regio, tot in Duitsland toe.
Wilt u meer informatie en ook weten hoe u zich kunt aanmelden, kijk dan op de website, www.kunstkringwesterhaar.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›