4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mega Pieten spektakel in Westerhaar

· 291× bekeken

WESTERHAAR - Op woensdag 27 november is het Mega Pieten Festijn druk bezocht door heel veel kids uit Westerhaar en diverse omliggende plaatsen. De kinderen konden op diverse haltes opstappen voor Pakjesbus 12 die hen gratis naar het Mega Pieten Festijn bracht deze middag. Achter het stuur zat bus Piet en in de bus reden gezellig een aantal vrolijke malle Pieten mee. Bij aankomst bij het Kulturhus de Klaampe was het meteen genieten van gekke Pieten op het dak die kunstjes deden, steltloop Pieten bij de ingang en Pieten op gekke tandems en eenwielers.

De Pieten openden die middag met een Pietendans met ruim 40 Pieten op de planken samen met de muziek Piet achter de knopjes. Gelukkig werd het mysterie rondom de verdwenen pepernoten snel opgelost tijdens het theaterstuk door de plaatselijke postbode die verschillende pakketjes kwam brengen en een enorm grote doos waar 2 bakkers Pieten uit kwamen met confetti. Zij bakten in de pepernootmachine verse pepernoten voor alle kinderen. Zelfs de Sint kwam persoonlijk een bezoekje brengen aan het Mega Pieten Festijn en nam uitgebreid de tijd voor alle kinderen.

Twee Circus Pieten lieten hun kunsten van de Pietenschool zien. Daarna was er een actief programma uitgezet voor zowel de grote als kleine hulppieten met een springkussen en stormbaan en een mooi Pieten Parcours. Ook konden de kids lekker dansen, springen en in de polonaise met de Pieten in de Pieten disco.

De Pieten trakteerden na afloop de trotse kinderen op een heerlijke chocolade Sinterklaas en een echt Mega Pieten Diploma. Pakjesbus 12 heeft alle kinderen weer veilig afgezet bij de haltes. De Pieten vonden het Mega gezellig dat er zoveel kinderen waren en kijken terug op een geslaagde dag. Graag tot volgend jaar!piten

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›