4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dorcas Winkel Vroomshoop bestaat 3 jaar

· 343× bekeken

VROOMSHOOP - Begin december hoopt de Dorcas Winkel in Vroomshoop alweer 3 jaar te bestaan en is die niet meer weg te denken uit de winkelstraat. De winkel draait op volle toeren en heeft regelmatig ruimte tekort voor al de spullen die ingebracht worden. Elke week staan er wel weer andere meubelen in de winkel, de doorstroming is goed. Veel klanten komen regelmatig gezellig winkelen, spullen brengen of maken gebruik van de haal- en breng service. Er is een diversiteit aan meubelen voor jong en oud voor een redelijke prijs. Ook de kleding is van zeer goede kwaliteit. Deze wordt met zorg nagekeken en gekeurd voor ze de winkel in mogen. Klanten laten regelmatig complimenten horen over de kwaliteit die we verkopen.

Helaas moeten we ook regelmatig spullen weigeren die echt niet geschikt zijn voor de verkoop, dit vinden wij heel vervelend maar de stortkosten dwingen ons die norm aan te houden.

Ook het Handwerkatelier werkt op volle toeren, diverse eigen gebreide sokken, Kindervestjes en dekentjes zijn al verkocht. Regelmatig nemen we bestellingen op voor sokken en vestjes, de breisters zijn er ontzettend druk mee. U kunt deze bestellen in de winkel in de maat en kleur die u wenst.
Nu al zijn we erg druk bezig met de verkoop van de kerstartikelen. Vanaf 10 december staan er ook weer diverse kerststukjes en graftakken inde winkel door diverse vrijwilligers gemaakt en voor weinig geld heeft u dan een uniek kerststuk.

Nieuwe vrijwilligers zijn ook nog steeds welkom om onze teams aan te vullen zowel voor het vervoer als in de winkel. Met name voor de dinsdag, de hele dag, en de woensdagmiddag zoeken we vrijwilligers die in de winkel willen werken. Wat het vervoer betreft zoeken we voor de woensdagmiddag en de donderdagmorgen nog vrijwilligers. Belangstellenden zijn welkom om langs te komen, eventueel een keer mee te draaien zonder verdere verplichtingen. Het kost u maar 3 uur van de dag als u een dagdeel bij ons komt werken.

Bel of mail naar de winkel of kom gewoon even aan en maak dan even een afspraak. Mailadres is: dorcaswinkelvroomshoop@gmail.com en het telefoonnummer is: 0546-659079.
U bent van harte welkom!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›