4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde Sinterklaasintocht in Westerhaar

· 251× bekeken

WESTERHAAR - Op zaterdag 23 november werd weer de jaarlijkse intocht van Sinterklaas gehouden. Het evenement begon om half 2 op de Sluus in Westerhaar. Sinterklaas kwam met oude legertrucks aan samen met zijn pieten. Het was even spannend of hij het zou halen, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Op de Sluus werd Sinterklaas verwelkomd door heel veel kinderen en hun ouders. Er werden handen geschud, kleurplaten uitgedeeld en natuurlijk werden er door de pieten heel veel pepernoten weggegeven.

Na het gezellige onthaal werd Sinterklaas met paard en op de koets, onder begeleiding van Muziekvereniging SDG Westerhaar en de Majorette vereniging Salute eveneens uit Westerhaar begeleid door ons mooie dorp.
Na de rondrit werden Sinterklaas en zijn Pieten verwelkomd in de Klaampe waar zich inmiddels alweer heel veel kinderen verzameld hadden.

Malle pietje haalde nog een streek uit in de Klaampe door er nep cadeautjes uit te delen, de kinderen die een nep cadeautje hadden ontvangen mochten op het podium komen. Om ze te troosten kregen ze van Sinterklaas een chocolade letter.
Maar Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij dan niet ieder kind wat lekkers geeft, elk kind kreeg aan het eind een chocolade letter bij de uitgang.

Na een hele gezellige middag werden de Muziekvereniging en Majorette vereniging uitgezwaaid en gingen ook Sinterklaas en zijn Pieten er vandoor.

De organisatie kan weer terug kijken op een zeer geslaagde dag. En zij bedanken dan ook alle toeschouwers en vrijwilligers.
Ook is er in de Klaampe nog aandacht gegeven aan de sponsoren want zonder hen kan de intocht niet zijn zoals hij nu gevierd wordt.
Ook voor hen dank voor uw bijdrage!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›