4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kerstkaartenbezorgactie; plezier voor twee!

· 369× bekeken

TWENTERAND - Plezier voor twee: U stuurt mooie wensen naar vrienden en familie, wij bezorgen ze met onze vrijwilligers om zodoende een goed doel te steunen! Al jaren organiseren commissies uit de PKN kerken de succesvolle “kerstkaartenbezorg-actie”. De commissies uit Daarle, Daarlerveen, Den Ham, Vroomshoop, Vriezenveen, Aadorp en Westerhaar zetten zich in om ook deze keer de actie weer tot een succes te maken. Dit jaar uitgebreid met een commissie uit Wierden, Enter en Hoge Hexel!

In elke plaats is een goed doel aan deze actie verbonden, bijvoorbeeld in Vriezenveen werkt men samen met Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp.
Dus in alle gevallen plezier voor twee!

Voor maar 0,50 cent per kaart worden uw kaarten in Vriezenveen, de Pollen, Vroomshoop, Geerdijk, Daarlerveen, Westerhaar, Daarle, Den Ham, Aadorp, Wierden, Enter en Hoge Hexel bezorgd door onze vrijwilligers!

In de periode van maandag 9 december tot en met woensdag 18 december kunt u uw post inleveren bij verschillende inleverpunten in de verschillende plaatsen.
Voor meer informatie over de inleverpunten in alle kernen en openingstijden verwijzen we u graag naar de Facebookpagina: ‘kerstkaartenactie’.

Wij hopen dat u allen weer veel post zult aanleveren! Zodat er een mooie opbrengst is ten bate van onze jeugd dichtbij en veraf!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›