Avondlijke intocht van Sinterklaas in Vriezenveen

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

Sint vervolgde zijn reis met Amerigo door de straten van Vriezenveen. Aan de kade was het al erg druk met kinderen maar onderweg stonden de kinderen in rijen te wachten tot Sinterklaas kwam. De Harmonie liep voorop gevolgd door Sinterklaas en hoofdpiet gevolgd door verschillende verenigingen uit Vriezenveen, de Pietenband en vele anderen in de optocht.

Op het Tilanusplein was een grandioos feest voorbereid. Het Huis van Sinterklaas (oude gemeentehuis) was mooi uitgelicht en nadat Piet voor stroom had gezorgd was er een prachtige lasershow over Vriezenveen en Sinterklaas, speciaal voor dit evenement gemaakt.

Na de geweldige lasershow ging Sinterklaas rond 19.15 uur naar zijn huis. Het is mogelijk om zelf ook een kijkje te nemen in het Huis van Sinterklaas (Westeinde 54 Vriezenveen) om de slaapkamer van Sinterklaas te bekijken, het grote boek van Sinterklaas vast te houden, hem zelf een handje te geven en zelf met hem op de foto te gaan. Het verlanglijstje kun je aan hoofdpiet geven. Het huis is drie dagen open tussen de Intocht van Sinterklaas en pakjesavond. Zaterdag 23 november 13:30 – 16:30 / Woensdag 27 november 14:00 – 16:30 / Zaterdag 30 november 13:30 – 16:30 / Woensdag 4 december 14:00 – 16:30.

Foto: Kevin Sand

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton